FC TUUSULA KORONASUOSITUSTEN TULKINTOJA

FC Tuusula ry seuraa viranomaisten ja Salibandyliiton tiedottamista.

Joukkueiden vastuuhenkilöt (joukkueenjohtajat ja valmentajat) vastaavat siitä, että ohjeistukset otetaan käytäntöön välittömästi ja, että niitä noudatetaan.


Koska Keusoten alueen koronatilanne voi äkillisesti muuttua, tulee toimijoiden varautua siihen, että suosituksia ja rajoituksia voidaan joutua tiukentamaan nopeastikin. Toiminnassa on noudatettava viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita. Viranomaisten antamien ohjeiden rikkominen voi johtaa tilavarausten peruuttamiseen tai toiminnan keskeyttämiseen.Tutustu alla oleviin ohjeisiin huolella!


Keusoten tiedote


Tuusulan Tenniskeskuksen hallietiketti


Harrastusryhmän kokoonpano on vakiintunut ja perustuu ennakkoilmoittautumiseen.

Toiminnassa noudatetaan viranomaisten ja liikunnan osalta lisäksi Olympiakomitean antamia terveysturvallisuusohjeita turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä.

Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana.

Toimintaan saa osallistua ainoastaan, jos tuntee itsensä täysin terveeksi. Mukaan ei myöskään saa tulla, jos joku samassa taloudessa asuvista on sairaana.Suosittelemme, että joukkueet seuraavat Salibandyliiton ja viranomaisten tiedottamista myös itsenäisesti ja lisäksi ottavat käyttöön koronavilkun.

  • Tautitapauksesta pidetään seuran johtokunta ajan tasalla.
  • Mikäli joukkueessa todetaan koronatapaus, noudatetaan ensisijaisesti viranomaisten ohjeistuksia.
  • Tautiketjujen jäljittämisestä vastaa viranomainen.

SALIBANDYLIITON, VALTIONEUVOSTON JA THL:N KORONAAN LIITYVÄT TÄRKEÄT SIVUT

https://salibandy.fi/fi/info/koronapandemia/

https://valtioneuvosto.fi/-/10616/hallitus-linjasi-valtakunnallisista-ja-alueellisista-suosituksista-koronaepidemian-leviamisen-estamiseksi

https://thl.fi/fi/