Aika: 13.10.2018 13.00
Paikka: Nummelanharjun koulu/-liikuntahalli
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2

Olimme saaneet jalkeille päivän ensimmäiseen peliin peräti 18 peluria. "Paikalliskamppailussa" vastassa ollut Mustarastaslauma oli liikkeellä vain 8 pelaajan voimin.

Ottelusta tuli kuitenkin todella hankala. Keravalaiset noudattivat tinkimättömästi sitä ainoaa oikeaa taktiikkaa mikä oli mahdollista vajaan kahden kentällisen resurssilla. He tappoivat pelistä kaiken vauhdin ja pitivät kokemuksensa sekä rutiininsa turvin palloa omassa päässään pää pystyssä ja katse kohti vastustajan kenttäpuoliskoa hätäilemättä ja virheittä.  Paineen kasvaessa vastustaja lähetti ylös pitkän pystypallon ja sai sen turvin aina silloin tällöin myös vaaratilanteita meidän päätyymme. Omat kentällisemme olivat jotenkin hajallaan, peittopeli puutteellista ja merkkauspeli takaiskumaalien syntyessä pahasti hakoteillä. Yritystä periaatteessa oli, mutta aina ei ajatus ollut pysyä mukana!

Ensimmäinen erä tasan 2-2 ja torjunnat 4-4. Toisen erän jälkeen maalit 4-4 ja torjunnat 5-6. Kolmas erä olikin sitten maaliton ja torjunnat 7-3. Laukauksia maalia kohti ja tolppiin meillä oli sellainen määrä, että niistä olisi normaalisti pitänyt tulla puolenkymmentä maalia. Peli päättyi kuitenkin tasan mitä vastustajan vähälukuisessa leirissä juhlittiin  kuin voittoa. Hatun nosto kaverille - taktiikan toteutus onnistui heillä aivan nappiin!

FC Tuusulan pistemiehet löytyivät ykköskentästä. Ossian lähetti toimistostaan maalin takaa sen eteen kolme täsmäpalloa jotka Teemu, Jarno ja koko päivän väkevästi puolustuksessa pelannut Jere toimittivat pömpeliin. Kakkosessa Roope heläytti hienon yläpesärannarin Jonden syötöstä. Maalissa Santtu pelasi tapansa mukaan rauhallisesti ja varmasti eikä voinut vapaista paikoista tehdyille maaleille mitään.

Tästä lähdettiinkin sitten nälkäisenä odottamaan illansuuta jolloin vastaan asettuisi KD II.