HaKi Red - Miehet, edustus (8 - 6)

Aika: 3.11.2018 13.00
Paikka: THT-Center
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2


Päivän ainokaisessa pelissämme vastustajana oli vuorossa AC Haki Red. Ennen päivän pelejä se oli sarjataulukossa toisena ja me kolmantena. 

Hakunilalaiset ovat asettaneet tavoitteekseen nousta kauden päätteeksi kakkosdivariin, joten ihan helpoimmasta päästä ei odotusarvoisesti porukka ollut.

Peli alkoi kuitenkin hyvin tasaisissa merkeissä ja maaleja tehtiin vuorotahtiin. Ekan erän jälkeen peli naapurille 3-2 ja torjunnat 5-6.

Toisessa erässä ykkösen sentterinä tänään pelannut Leksa tasoitti mielipaikaltaan maalin edestä, mutta kaksi seuraavaa meni taas omaan päähän. Hattutempun pelissä tehnyt Juuso kavensi, mutta vapautuneen peli-ilmeen päälle saanut HaKi piti peliä hallussaan. 

Kolmannessa erässä saimme tiivistetyin kentällisin käynnistettyä kirin poikasta ja sen avulla kaksi kavennusmaalia, mutta lähellekään ottelun voittoa saati tasoitusta emme yltäneet. Maalissa kolmannen erän pelannut Panu otti kiinni rankkarin eikä Haki onnistunut lyömään lisämaaleja tyhjiin kavennusta yrittäessämme. Kaikki oli kuitenkin liian myöhäistä ja vähän väkinäistäkin.

Edellinen peli sarjajohtaja VSS:ää vastaan oli kauden toistaiseksi parhaamme.  Tälle päivälle osui sitten vähän huonompi esitys. Helmasyntimme näyttää edelleen olevan maalinteko. Vastustajan päässä oli tänäänkin torjuntoja huomattavasti enemmän ja sen lisäksi monet vetomme menivät taivaan  tuuliin. HaKi sen sijaan oli murhaavan  tehokas ja käytti merkkausvirheemme säälimättä hyväkseen. Maalipaikojen hyödyntämisen prosentti oli kaverilla kova ja tehdyt maalit monesti hienojen syöttökuvioiden tulosta.

Tässä sarjassa ei ole helppoja pelejä. Emme sellaista tästäkään odottaneet, mutta "normaalipelillä" tämä olisi ollut meidän heiniämme.  Ykköskenttä ei tänään ollut poissaolojen vuoksi vakiokokoonpanossaan ja se näkyi jotenkin hajanaisena pelailuna vailla kunnon tunnetta. Kahta vaille kaikki takaiskumaalit menivätkin juuri tälle porukalle. Pirteimmin pelissä esiintyi kakkosvitja (Juuso, Arttu, Roope) joka teki maaleistamme neljä. Roope teki esityötä, Arttu jatkoi ja Juuso mätti sisään (tänään hattutemppu). Toinen mainitsemisen arvoinen asia oli kahden alivoiman tappo ilman takaiskua.

Potentiaalia on kuitenkin vielä paljon, paljon parempaan. Jatkuva kokoonpanojen vaihtelu erityisesti varsumiespalveluaan suorittavien vuoksi tuo haastetta vakiokentällisten löytymiseen. Yhteenkään peliin emme ole onnistuneet saamaan yhtä aikaa kaikkia avainpelaajia mukaan, mutta kausihan on vasta alkutaipaleellaan.

Katse käännetään siis eteenpäin kohti seuraavaa kierrosta. Silloin pelejä on kaksi, kun vastaan astelevat SC RR-II ja NIB. Helpotusta ei siis ole luvassa jatkopeleissäkään sillä lohko näyttää olevan todella tasainen. 

Pysytelkää kanavalla!

t. FCTuusula-toimitus

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 005:20VastustajaVastustaja
1 - 106:36Karjalainen JuusoUnkari Arttu
1 - 209:28Unkari ArttuVornanen Roope
2 - 211:22VastustajaVastustaja
3 - 214:21VastustajaVastustaja
3 - 316:02Komulainen LeoLepistö Jarno
4 - 319:06VastustajaVastustaja
5 - 321:29VastustajaVastustaja
5 - 4 (yliv.)27:20Karjalainen JuusoUnkari Arttu
6 - 428:39VastustajaVastustaja
7 - 435:35VastustajaVastustaja
8 - 436:06VastustajaVastustaja
8 - 542:21Karjalainen JuusoUnkari Arttu
8 - 643:12Wahlman TomiJokinen Teemu
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 13 torjuntaa
Vastustaja: 20 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Autio Riku
Kenttäpelaaja
8Hirvi Patrik
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
26Kaunisto Jukka C
Kenttäpelaaja
27Jokinen Teemu
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
31Savuoja Panu
Maalivahti
35Nummi Akseli
Kenttäpelaaja
46Lepistö Jarno
Kenttäpelaaja
47Unkari Arttu
Kenttäpelaaja
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja