Miehet, edustus - Indians IV (11 - 1)

Aika: 15.12.2018 19.00
Paikka: Tuusulan Salibandyhalli
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2

Järjestävän joukkueen mukava velvollisuus on aloittaa turnauspäivän pelit aamun ensimmäisellä ottelulla ja päättää ne viimeisellä. Lauantain iltapeli Indians IV vastaan alkoikin klo 19 jolloin iso osa suomalaisista oli jo ihan "muissa kaukaloissa".

Tämä ei kuitenkaan kotijoukkueen tahtia haitannut. Yhdellätoista kenttäpelaajalla väsyneet  intiaanit kohdannut kotijoukkue järjesti kaukalossa varsinaiset karnevaalit. Ylivertainen liike ja vauhti oli inkkarilaumalle kerta kaikkiaan liikaa ja kun siihen lisätään Santun loistopeli maalin suulla ei loppulukemia tarvitse ihmetellä. Vaikka Indians on lohkon jumbojoukkue on se kuitenkin saanut sarjassa pari kovaa päänahkaa eli mihinkään ylimielisyyteen ei olisikaan ollut ennen ottelua varaa.

Ilotulitusta johti tänään ilmiselvästi peli-ilonsa uudelleen löytänyt ykköskenttä. Herrat näyttivät nauttivan pelaamisesta täysin rinnoin - miehet ja pallo liikkuivat nopeasti sekä luovasti joka vaihdossa ja vastustaja oli koko ajan askeleen pari jäljessä. Kapteeni Jukka teki upeilla laukauksilla Ossianin tarjoiluista kaksi ensimmäistä ja vielä kolmannenkin yleisön pyynnöstä. Eka erä meille 3-0 - Jukalle hattu päähän ja muille hattu päästä. Kapteeni näytti hienoa asennetta ja esimerkkiä!

Tomi heläytti toisen erän alussa yläpesään 4-0 ja sen jälkeen viime kauden maaliruisku Jarno teki hänkin aidon hat-trickin kolmella perättäisellä maalillaan. Kun Tomi teki pallonriiston jälkeen vielä toisen maalinsa oli peli viimeistään siinä vaiheessa kahden erän jälkeen ohi tilanteessa 8-0.

Kolmannessa yritettiin kaunistella tilastoja entistäkin väsyneemmän vastustajan kustannuksella ja Jarno tekikin pelin neljännen maalinsa.  Puolustuksen fyysistä osastoa edustava Ville avasi kauden maalitilinsä 10-0 ja sai heti perään jäähyn, jonka aikana Indians sai ainokaisensa ja pilasi harmillisesti Santun nollapelin. Viimeisen niitin iski hienosti kaukaloihin upean paluun tehnyt Teemu nopean ja taidokkaan vastahyökkäyskuvion kautta.

Päivän molemmissa peleissä näkyi, että pelihuumori ja vapautuneisuus on jälleen löytynyt. Jälki oli sitten sen mukaista. Teimme tänään peräti 18 maalia kahdessa pelissä kun ennen tätä päivää kokonaissaldomme oli 30 tehtyä maalia.

Tästä on nyt hyvä lähteä sarjanelosena joulutauolle. Sarja on kuitenkin ennätyksellisen tasaisen, silla seitsemän joukkuetta on kolmen pisteen sisällä sijoilla 2-8! Junioriosastolta lähtee tammikuun 7. päivä armeijan harmaisiin kolme -99-ikäistä. Kesällä heitä meni sinne jo neljä joten haasteitakin kokoonpanon rakentamisessa riittää.

Tammikuussa jatketaan. FC Tuusula toivottaa kaikille rauhallista ja rentouttavaa joulua sekä onnea ja menestystä tulevalle vuodelle!