Miehet, edustus - FBC Helsinki (7 - 7)

Aika: 15.12.2018 10.00
Paikka: Tuusulan salibandyhalli
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2

Aamupeliin  klo 10 pääsi kömpimään 12 kenttäpelaajaa. Vastassa oli sarjakolmonen FBC Helsinki, jonka voitimme sarjan avaukierroksella niukasti 5-6.

Kuin kauden avaustunnelmia muistellen edarin peli rullasi toisen erään puoleen väliin asti pitkästä aikaa mallikkaasti. Ykkönen piti kovaa vauhtia, laukaukset onnistuttiin ja haluttiin peittää hyvin ja ennen kaikkea - nyt meiltä lähti hyökkäyspäässä myös vetoja.

Toisen erän loppupuolelle asti peli oli helponkin näköisesti selvästi hallussamme 3-1, kunnes vastustaja vajaan neljän minuutin aikana runnoi itsensä 3-4 johtoon. FBCH:n avausmaali pomppi pörsään oman puolustajamme kautta, seuraavan aikana pelasimme alivoimaa ja kolmas tuli siirretyn rangaistuksen aikana. Siitä eteenpäin maaleja mätettiin koko lailla vuorotahtiin ja aikamoinen määrä lopputuloksen ollessa sopuisasti tasan 7-7.

Pelissämme oli paljon hyvää. Alun onnistunut peittopeli, hyvä liike, paljon enemmän laukauksia kuin edellisessä otteluissa ja Markuksen hyvä peli maalin suulla. Kovinta vauhtia hyökkäyspäässä piti pitkästä aikaa alkukauden kokoonpanossa ollut ykkösvitja, jossa maestro Ossianille tällä kertaa hattutemppu, Jarnolle 1+2 ja monta peliä sivussa olleelle Teemulle 0+2. Puolustuksessa kapteeni Jukan pari määrätietoista nousua tuotti kaksi komeaa maalia ja Jere tapansa mukaan jatkoi äijämäisiä otteitaan.

Tasapeliin pitää lopulta olla tyytyväinen, vaikka enemmänkin olisi ollut tarjolla. Henkilökohtaiset virheet lisääntyivät pelin edetessä, mutta aika hyvä maku tästä jo jäi.

Iltapelissä sitten mittelöimme paremmuudesta Indians IV:n kanssa.