Miehet, edustus - ECG (7 - 4)

Aika: 12.1.2020 16:00
Paikka: Esport-Areena
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2


fct_2.jpg

Miesten edustusjoukkue sai kevätkaudelle hienon startin. Pyhäpäivän pelissä Esport-Centerin vintillä joukkue otti makoisan revanssin syyskauden avauspelissä kokemalleen tappiolle ECG:lle. Itä-Helsingin ylpeys kaatui lukemin 7-4.

Otteluun lähdettiin vain kahden vakiopakin voimin. Kahdella pakkiparilla pelattavaan otteluun hyökkääjistä puolustuskomennuksen olivat saaneet Akseli ja Tomi. Hyvin pojat pärjäsivätkin - peittivät uhrautuvasti ja avasivat maltillisestí peliä eteenpäin.

Hyökkäyksessä oli tänään hurlumhei-päivä. Maalit jakautuivat kentällisten kesken tasaisesti - ykköselle kolme ja kakkoselle neljä. Pistenikkareina tähän peliin näyttävän syöttömoodin päälle saaneet Tomas ja Tuomas, jotka loivat huipputilanteita lähes jokaisessa vaihdossa,  molemmille 2+1.

Kun reilu seitsemän minuuttia oli pelattu johdimme jo 4-1 ja varmaan moni ajatteli pelin olevan jo taputeltu. ECG kuitenkin skarppasi otteitaan erän loppuun mennessä ja tauolle mentiin lukemissa 5-3. Toisessa erässä tehtiin yksi maali per joukkue ja päätöserässä enää yksi ECG:n päähän.

Pelin sankarit löytyvät joukkueemme alakerrasta. Maalissa Make otti varmoja koppeja ilkeistä kaukovedoista ja erityisesti pelin ratkaisuhetkillä kun saimme 6-4 tilanteesssa jäähyn ajasssa 27:30 teki hän monta hienoa torjuntaa ja kaksi oikeata "game saveria".

Joukkueen ja koko kentän ehdoton kunkku oli tänään kuitenkin Lasse "Akke" Olander. Akke raatoi puolustajana itseään säästämättä kaksinkamppailuissa, selvisi nurkkakahinoista jolloin ihmeellisellä konstilla aina ensimmäisenä, avasi peliä hyvin sekä esitti muutaman häikäisevän nousun ennen kaikkea nopeuttaan hyväksi käyttäen.

ECG:n taktiikka oli samanlainen kuin sarjan avauskierroksella 11-8 tappioomme päättyneessä pelissä Hurja määrä kaukolaukauksia maskin takaa ja ensimmäinen niistä onnistuikin. Sen jälkeen taktiikka oli kuitenkin tuhoon tuomittu ja kaksi erää vastustaja yrittikin keksiä jotain muuta. Heidän vahvuutensa on vahva sääntöjen rajamailla liikkuva fyysinen peli. Nyt vain nuoren joukkueemme poikamainen peli-ilo ja kova, välillä tosin liiankin hätäinen liike oli liikaa. Mitä enemmän jalka alkoi painaa sen yksipuolisemmaksi ECG:n peli muuttui. Varsinaista hätää meillä ei ottelussa lopulta ollut ja loppulukemat hyväksemme ansaitusti 7-4.

Tästä on hyvä jatkaa. Vaikka takana on nyt neljä tappiotonta sarjapeliä annoimme aika paljon muille eteen alkusyksystä häviämällä ensimmäiset kuusi otteluamme. Näitä otteluparin toisia pelejä lähdemme nyt nöyrästi yksi kerrallaan kääntämään voitoiksemme. Pudotuspeliviivan alapuolella ollaan vielä, mutta tässä sarjassa näyttäisi kuka tahansa pystyvän voittamaan kenet tahansa!

Taistelu pisteistä ja sarjapaikan varmistamisesta jatkuu parin viikon päästä Koskenkylässä LIK:iä ja DR:ää vastaan. Pysytelkää kanavalla!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:59Siltala Tuomas Lindström Tomas
1 - 101:13VastustajaVastustaja
2 - 101:32Simonaho JuliusViisteensaari Oskari
3 - 103:31Simonaho JuliusEi syöttäjää
4 - 107:16Lindström Tomas Siltala Tuomas
4 - 208:11VastustajaVastustaja
5 - 209:42Siltala Tuomas Karjalainen Juuso
5 - 311:52VastustajaVastustaja
5 - 425:43VastustajaVastustaja
6 - 426:27Komulainen LeoWahlman Tomi
7 - 442:04Lindström Tomas Wahlman Tomi
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 17 torjuntaa
Vastustaja: 21 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uotila Markus
Maalivahti
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
8Hirvi Patrik
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
31Savuoja Panu
Maalivahti
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
35Nummi Akseli
Kenttäpelaaja
73Lindström Lucas
Kenttäpelaaja
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja
91Simonaho Julius
Kenttäpelaaja