LepSu - Miehet, edustus (1 - 2)

Aika: 7.3.2020 14:30
Paikka: Tuusulan Salibandyhalli
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2


Ennen tämän päivän pelejä oli tiedossa että joka ikinen tänään tarjolla oleva piste on elintärkeä sarjapaikan säilyttämisen kannalta. Ja vieläpä niin että lähimmät uhkaajat ovat juurikin tämän päivän vastustajia.

Liekö tämä vaikuttanut pelaajiemme mieliin avauspelissä Lepsämän suklaamiehiä vastaan. Varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä into ja yliyrittäminen ottivat selvästi ylivallan ihan talonpoikaistason ajattelusta. Asetelma oli muutenkin isät vs. pojat tyyppinen, sillä LepSulla lienee sarjan iäkkäin ja meillä aivan varmasti ylivoimaisesti nuorin rosteri. Väärien tilanneratkaisujen määrä oli uskomaton ja vain Markuksen huippupeli maalissa esti kaveria karkaamasta voittoon. 

Kolmannessa erässä saimme liikeylivoimamme vihdoin valjastettua järkevästi käyttöön ja otimme lopulta ohjat käsiimme lisääntyneen järkevän pallonhallinnan kautta. Uusiksi koottujen kentällisten yhteispeli alkoi muutenkin sujua vasta ottelun loppupuolella, sillä kokoonpanostamme puuttui mm. kaksi sentteriä.

Maalit olivat ottelussa kortilla – molemmissa päissä maalivahdit onnistuivat hyvin, mutta pelin sankari oli kyllä Markus meidän maalillamme.

Kerrankin meillä kävi myös tuuri. Molemmat maalimme tulivat identtisesti maskin takaa puolustajiemme Aken ja Niilon vetäminä LepSun veräjänvartijan kautta verkkoon pomppien.

Taistelu isoista pisteistä jatkuu vielä iltapelissä KelAa vastaan klo 19. Ennen peliä olemme taulukossa peräkkäin tasapisteissä. KelA karsijan ja me putoajan paikalla, joten kyseessä on todellinen ”neljän pisteen” ottelu.

Pysytelkäähän kanavalla!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 102:41Olander LasseHirvi Patrik
1 - 0 (yliv.)03.20VastustajaVastustaja
1 - 238:16Mäkelä NiiloLindström Tomas
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Uotila Markus: 13 torjuntaa
Vastustaja: 10 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uotila Markus
Maalivahti
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
8Hirvi Patrik
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
31Savuoja Panu
Maalivahti
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
35Nummi Akseli
Kenttäpelaaja
73Lindström Lucas
Kenttäpelaaja
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja
91Simonaho Julius
Kenttäpelaaja