MSS - Miehet, edustus (3 - 4)

Aika: 18.11.2020 19.45
Paikka: Tuusulan Salibandyhalli
Sarja: M4D-06 ES


Harmaa keskiviikkoilta ja toinen rästipeleistä Tuusulan Salibandyhallissa. Vastassa kahden voiton ja yhden tasapelin joukkue MSS.

Kaikki kunnia viisaasti pelanneelle vastustajalle, mutta meiltä tämä oli kauden toistaiseksi huonoin peli. Hirmuinen määrä virheitä ja ratkaisuja, joissa ei ollut ajatus mukana. Vauhtia kyllä piisasi, mutta pallo ei vaan tahtonut pysyä mukana. Ja kuten yleensä tällaisissa peleissä ei onnikaan ollut myötä. Meillä oli ylärimaa, pystytolppaa, nilkkaa, polvea, mailan vartta jne. Kaiken lisäksi toimitus ei muista hetkeen näin paljon pomppupalloja ja "kovia" osumia mailaan kuin mitä kotihallissaan pelannut FC Tuusula tänä iltana esitti.

MSS pelasi viisaasti - välillä rauhoittaen, välillä kovaakin vauhtia pitäen. Otteissa näkyi järki ja kokemus. Joukkue on tasainen ja pelaa omilla vahvuuksillaan. Liike-etu olisi pitänyt kyllä olla meidän puolellamme ja vaikka emme sitä parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntäneetkään aiheutti se vastustajalle kolme kaksiminuuttista, joista kahden aikana teimme maalin. Ja yhden lisäksi alivoimalla!

Kokemus tämän pelin meillekin lopulta ratkaisi, kun pappaosasto veivasi kolme komeaa osumaa. Jokaisessa syöttäjänä pelintekijä Riku. Maalissa Markus otti monta sellaista tärkeää koppia jotka olisivat voineet monelle hyvinkin painua verkkoon asti. Ehkäpä kentän paras pelaaja löytyi kuitenkin puolustupäästämme, kun Janne piti päänsä kylmänä paineenkin alla, ei hosunut avauksissaan eikä hakenut liian vaikeita avauksia vaan esitti varmoja, osaavia otteita, joissa oli koko ajan järki mukana!

Pelit jatkuvat taas lauantaina, jolloin otteiden on parannuttava, jos aiomme jatkaa voittojen tiellä. Vastassa Myllypurossa lauantaina FC BFC sekä Huuru. 

Pysytelkää kanavalla!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 105:27Mölsä AnttipekkaAutio Riku
1 - 114:19VastustajaVastustaja
2 - 116:43VastustajaVastustaja
2 - 2 (yliv.)23:00Komulainen LeoVornanen Roope
2 - 3 (aliv.)26:32Unkari ArttuAutio Riku
3 - 338:33VastustajaVastustaja
3 - 4 (yliv.)42:35Mölsä AnttipekkaAutio Riku
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uotila Markus
Maalivahti
3Peltonen Rudolf
Kenttäpelaaja
4Autio Riku
Kenttäpelaaja
5Ikonen Janne
Kenttäpelaaja
9Seppälä Sakari
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
31Savuoja Panu
Maalivahti
32Virta Ville
Kenttäpelaaja
35Mölsä Anttipekka
Kenttäpelaaja
47Unkari Arttu
Kenttäpelaaja
73Aaltonen Arttu
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja