Miesten edustusjoukkue päätti sarjakautensa voitokkaasti

23.03.2019

Miesten pelit Etelä-Suomen III-divarin kakkoslohkossa päättyivät mukavaan voittoon Indians IV:sta. Vaikka omiin meni peräti seitsemän maalia tuotti iloinen  hyökkäyspeli kuitenkin yhteensä komeat 13 pörsää.

Jo etukäteen tiedettiin että kaudesta tulee vaikea. Pelaajaringissä oli peräti 24 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. A-junioreista kuitenkin kaikkiaan viisi miestä siirtyi armeijan harmaisiin kesällä ja neljä tammikuussa. Pari poikaa oli vakavien loukkaantumisten vuoksi koko kauden sivussa. Aikuisten puolella ongelmia taas tuottivat työ- ja kotielämän sovittaminen harjoitus- ja peliohjelmaan. Niinpä meillä ei ollut kauden mittaan yhtään harjoitusta tai peliä, jossa kaikki edes suurin piirtein olisivat olleet yhtä aikaa paikalla. Tämä toi tietysti aikamoisia haasteita mm. pelikokoonpanojen rakentamiseen, sillä vaikka määrällisesti pelaajia aina joten kuten saatiinkin kasaan ei edes kahta peräkkäistä ottelua pystyty pelaamaan samalla kokoonpanolla - harjoituksista puhumattakaan. 

Mutta kuten todettua tämä oli tiedossa jo etukäteen eikä siinä mitään sen dramaattisempaa. Tsemppasimme kauden aikana erinomaisesti varsinkin lohkon kärkijoukkueita vastaan, mutta toisaalta sitten lepsuilimme sellaisissa peleissä joissa paljon  enemmänkin olisi ollut tarjolla

Onnistuimme kuitenkin hienosti tavoitteessamme eli sarjapaikan säilyttämisessä. Sijoituimme lohkomme puoleen väliin kuudenneksi 18 pisteellä. Ne tulivat seitsemästä voitosta ja neljästä tasapelistä.  Putoamiskarsintaan ero jäi neljään pisteeseen, mutta toisaalta sarjakolmoseen Hakiin eromme oli sekin vain viisi pistettä. Nousukarsintoihin emme realistisesti tällä kaudella edes kuvitelleet yltävämme - tämä oli monessakin mielessä FC Tuusulan miesten edustujoukkueelle selkeä välivuosi.

Vaan nyt katseet käännetään kohti tulevaa kautta.  Lähdemme nyt kohti syksyä määrätietoisesti. Peruspelaajarinki on vahva eikä häiritseviä tekijöitä ole samassa määrin kuin kuluvalla kaudella. Meillä on nyt paremmat lähtökohdat systemaattisesti rakentaa joukkuetta ja olosuhteita sellaisiksi, että tavoitteemme noususta II-divisioonaan olisi mahdollinen jo ensi kauden jälkeen.

Pysyttele kanavalla ja seuraa uutisointiamme!

16.11.2019Edaria koetellaan - sarjapisteet tiukassa!
15.11.2019Edarin taistelu jatkuu
04.11.2019Miesten edustusjoukkue kovassa seurassa!
19.10.2019Edarille toinen tappio
05.10.2019Sarjapeliavauksen maali-iloittelussa edarille tappio
01.10.2019Edarin sarjapelit alkavat ensi lauantaina
21.09.2019Edarin kausi käynnistyi lupaavissa merkeissä Raja-Cupissa
26.07.2019Kausiennakko, miehet edustus
26.04.2019Miesten edustujoukkue kehittyy tavoitteellisesti
23.03.2019Miesten edustusjoukkue päätti sarjakautensa voitokkaasti

Siirry arkistoon »