Miesten edustusjoukkue päätti sarjakautensa voitokkaasti

23.03.2019

Miesten pelit Etelä-Suomen III-divarin kakkoslohkossa päättyivät mukavaan voittoon Indians IV:sta. Vaikka omiin meni peräti seitsemän maalia tuotti iloinen  hyökkäyspeli kuitenkin yhteensä komeat 13 pörsää.

Jo etukäteen tiedettiin että kaudesta tulee vaikea. Pelaajaringissä oli peräti 24 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. A-junioreista kuitenkin kaikkiaan viisi miestä siirtyi armeijan harmaisiin kesällä ja neljä tammikuussa. Pari poikaa oli vakavien loukkaantumisten vuoksi koko kauden sivussa. Aikuisten puolella ongelmia taas tuottivat työ- ja kotielämän sovittaminen harjoitus- ja peliohjelmaan. Niinpä meillä ei ollut kauden mittaan yhtään harjoitusta tai peliä, jossa kaikki edes suurin piirtein olisivat olleet yhtä aikaa paikalla. Tämä toi tietysti aikamoisia haasteita mm. pelikokoonpanojen rakentamiseen, sillä vaikka määrällisesti pelaajia aina joten kuten saatiinkin kasaan ei edes kahta peräkkäistä ottelua pystyty pelaamaan samalla kokoonpanolla - harjoituksista puhumattakaan. 

Mutta kuten todettua tämä oli tiedossa jo etukäteen eikä siinä mitään sen dramaattisempaa. Tsemppasimme kauden aikana erinomaisesti varsinkin lohkon kärkijoukkueita vastaan, mutta toisaalta sitten lepsuilimme sellaisissa peleissä joissa paljon  enemmänkin olisi ollut tarjolla

Onnistuimme kuitenkin hienosti tavoitteessamme eli sarjapaikan säilyttämisessä. Sijoituimme lohkomme puoleen väliin kuudenneksi 18 pisteellä. Ne tulivat seitsemästä voitosta ja neljästä tasapelistä.  Putoamiskarsintaan ero jäi neljään pisteeseen, mutta toisaalta sarjakolmoseen Hakiin eromme oli sekin vain viisi pistettä. Nousukarsintoihin emme realistisesti tällä kaudella edes kuvitelleet yltävämme - tämä oli monessakin mielessä FC Tuusulan miesten edustujoukkueelle selkeä välivuosi.

Vaan nyt katseet käännetään kohti tulevaa kautta.  Lähdemme nyt kohti syksyä määrätietoisesti. Peruspelaajarinki on vahva eikä häiritseviä tekijöitä ole samassa määrin kuin kuluvalla kaudella. Meillä on nyt paremmat lähtökohdat systemaattisesti rakentaa joukkuetta ja olosuhteita sellaisiksi, että tavoitteemme noususta II-divisioonaan olisi mahdollinen jo ensi kauden jälkeen.

Pysyttele kanavalla ja seuraa uutisointiamme!

07.03.2020Miehet edustus - taistelu sarjapaikasta jatkuu
02.03.2020Miesten taistelu jäljellä olevista sarjapisteistä huipentumassa!
22.02.2020Miehille tärkeä piste SBS MODOLta
08.02.2020Edustusjoukkueelle tärkeät pisteet Camposta!
03.02.2020Miehillä lauantaina neljän pisteen peli!
25.01.2020Miehille taistelusta huolimatta kaksi tappiota
20.01.2020Edarille tulossa haastava lauantai!
12.01.2020Miesten edustusjoukkue avasi kevätkautensa voitokkaasti!
14.12.2019Edari hyvillä mielin joulutauolle!
01.12.2019Miehet edustus - valoa tunnelin päässä

Siirry arkistoon »