Edarille tulossa haastava lauantai!

20.01.2020

Pelit myös III-divarissa ovat pyörähtäneet käyntiin ja ensi viikonloppuna edessä on jo toinen kevätkauden kierroksista.

FC Tuusulan miesten edustusjoukkueen leirissä sovitetaan edelleen palasia yhteen ja toivotaan puzzlen kevään mittaan ainakin jollain tasolla valmistuvan. Sarjasijoituksemme karsintaviivan alapuolella on edelleen vaatimaton ja lähdemme hakemaan jokaisesta pelistä elintärkeitä pisteitä.

Lauantaina 25.1. haaste voi osoittautua ylivoimaiseksi. Vastaan Agricola-hallissa astelevat sekä sarjajohtaja DR, että vahvoilla otteilla lohkon kärkeä tavoitteleva isäntäjoukkue Liljendal.

Molemmat kokoonpanot koettiin meidän joukoissamme syksyn aikaisempien pelien valossa selvästi sarjan vahvimmiksi vastuksiksi. Hävisimme DR:lle neljällä ja LIK:lle peräti kuudella maalilla.

Niissä peleissä meillä ei ollut sanan sijaa kumpaakaan vastaan. Varma, ammattimaisen rauhallinen ja luottamusta omaan osaamiseen huokuva pelityyli oli meille myrkkyä – puskimme yli-innokkaasti päätämme seinään ja suurin osa pallon menetyksistä johti vastahyökkäysmaaliin!

Ennakkoveikkaus sarjan kärkisijoista osui DR:n kohdalla oikeaan – toisaalta LIK ei ole sarjajohtajaa perässä kuin neljä pistettä ja heillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Mainittakoon, että DR on päästänyt tämän lohkon joukkueista omaan päähän ylivoimaisesti vähiten maaleja ja LIK on tehnyt niitä toiseksi eniten.

Haaste sarjasijoituksen nostamisesta on ensi viikonloppuna FC Tuusulalle siis kova. Kohtaamme aamunavauksessa klo 10 isäntäjoukkue LIK:n. Ovatko porukat tarpeeksi hereillä – meillä tunnin matka  Tuusulasta Koskenkylään käytetään joko heräämiseen tai torkkumiseen – LIK on paikalla tunnin pidempään nukkuneena. Iltapäivällä onkin sitten vastassa kivikova sarjajohtaja Diablos Rojos klo 14.30.

Näiden pelien jälkeen ollaan taas vähän viisaampia – pysytelkää kanavalla!

07.03.2020Miehet edustus - taistelu sarjapaikasta jatkuu
02.03.2020Miesten taistelu jäljellä olevista sarjapisteistä huipentumassa!
22.02.2020Miehille tärkeä piste SBS MODOLta
08.02.2020Edustusjoukkueelle tärkeät pisteet Camposta!
03.02.2020Miehillä lauantaina neljän pisteen peli!
25.01.2020Miehille taistelusta huolimatta kaksi tappiota
20.01.2020Edarille tulossa haastava lauantai!
12.01.2020Miesten edustusjoukkue avasi kevätkautensa voitokkaasti!
14.12.2019Edari hyvillä mielin joulutauolle!
01.12.2019Miehet edustus - valoa tunnelin päässä

Siirry arkistoon »