F1-pojille pronssia Helsinki Floorball Cupista!

05.01.2020

F1-pojat aloitti kevätkauden osallistumalla jokavuotiseen Hfc-turnaukseen 3.-5.1.2020. Hieno aloitus kaudelle tulikin, pronssimitalit kaulassa lähdettiin kotiin!

Alkusarjan omassa lohkossa ylsimme hienosti lohkon piikkipaikalle otteluvoitoilla 6-2 ÅIF:stä, 11-0 Vihdin Salisusista ja 7-5 Espoon Oilersista.

Sunnuntaiaamu alkoi puolivälieräottelulla Porvoon Salisusia vastaan. Todella tiukan väännön jälkeen ottelu päättyi 3-1 voittoomme. Seuraavaksi pelattu välieräottelu oli, jos mahdollista vieläkin tiukempi. Hienon taistelun jälkeen pallo pomppi hieman onnekkaammin vastustajille ja ottelusta Järvenpään Panthersia vastaan tuli niukka 3-4 tappio.

Tästä pojat eivät kuitenkaan lannistuneet, vaan lähtivät pää pystyssä taistelemaan pronssimitaleista. Vastaan tuli jo alkulohkossa kertaalleen kohdattu Espoon Oilers. Ensimmäisen erän jälkeen ottelu oli 0-0, joten taistelu jatkui toiseen erään. Melko pian erän alettua avautuivat maalihanat ja pojat menivät lopulta 3-0 johtoon. Oilers kavensi vielä yhdellä maalilla, mutta hienon joukkuepelin ansiosta maaliero pysyi ja voitto tuli kotiin.

Pojilla oli hieno henki ja tsemppi läpi turnauksen ja mikä hienointa, onnistumisia tuli pelillisesti koko joukkueelle ja monelle myös maalin teossa. Hieno alku kevätkaudelle!