FCT Salibandy naisten edustusjoukkue


Hakee ensi kaudelle aktiivisia ja sitoutuneita pelaajia,

joilta löytyy jo kokemusta lajista!

Valmentajana toimii entinen maajoukkuepelaaja Tuulia “Tuittu” Virhiä!


Avoimet treenit huhti- ja toukokuussa 2022


Ota yhteyttä:

Joukkueenjohtaja

Tiia Malinen

naiset.fctuusula@gmail.com

040 5407106

Naissalibandylla valoisat tulevaisuuden näkymät

Urheiluseura FC Tuusulan PTS-suunnitelman yksi kantava perusajatus on varmistaa salibandyn harrastajille mielekäs pelaajapolkuvaihtoehto omalla paikkakunnalla.

Tästä eteenpäin tämä on täyttä totta myös naissalibandyn puolella. Seuralla on ensi kaudesta alkaen naisten edustusjoukkue, joka pelaa III-divisioonassa ja tavoittelee realistisesti nousua lähivuosina kakkosdivariin.

Joukkueen runko muodostuu järvenpääläistaustaisen HD IBK:n eri-ikäisistä pelaajista, jotka haluavat kehittyä FCT:n siipien suojissa entistä tavoitteellisemmin. Reservejä pyritään ammentamaan FC Tuusulan oman lahjakkaan ja menestyneen tyttöjuniorituotannon piiristä.

Valmentajana toimii Tuulia "Tuittu" Virhiä. Tuitulla on pitkä tausta salibandyn parissa ja hän on voittanut omalla peliurallaan maajoukkueessa mm. salibandyn MM-hopeaa. Valmennuksessa Tuittu pystyykin hienosti hyödyntämään omia peliuran aikaisia oppejaan.

FCT-salibandyn urheilutoimen johtaja Jani Laurikainen puhisee tyytyväisyyttään:

“Meillä on jo jonkin aikaa ollut tavoitteena saada seuraan naisten edustusjoukkue ja nyt se on totta. Tämä on erinomainen asia myös seuramme omille tyttöjunioreille, joille pystytään näin tarjoamaan selkeä pelaajapolku omalla paikkakunnalla. Osaava ja ammattimainen valmentaja pystyy antamaan naisjoukkueen pelaajille ohjausta ja tukea omien kehittymistavoitteidensa mukaisesti eikä joukkuetta aikuisten sarjaan siirryttäessä tarvitse lähteä hakemaan matkan takaa."

Ohjattu ja tavoitteellinen naisten salibandytoiminta Tuusulassa on nyt aktiivisessa kehitysvaiheessa. Koronapandemian jäljiltä moni joukkue on ajautunut pelaajakadon myötä ongelmiin eikä toimivia vaihtoehtoja salibandyn harrastamiseen ole yhtä laajasti kuin aikaisemmin tarjolla. Mielenkiinto eri ikäisten ja –tasoisten pelaajien taholta on ollut poikkeuksellisen vilkasta ja FC Tuusulassa ollaan erittäin tyytyväisiä siihen, että kasvaneeseen kysyntään pystytään tarjoamaan myös tyttöjen ja naisten puolella kilpailukykyiset vaihtoehdot. Valmius on myös tarpeen mukaan joustavasti laajentaa toimintaa, jos nyt jo näkyvät merkit pelaajien tulovirrasta vieläkin lisääntyvät

Lisätietoja:

FCT:n urheilutoimen johtaja Jani Laurikainen

0401419666

fctuusula@fctuusula.fi

FCT:n naisten joukkueenjohtaja Tiia Malinen

0405407105

naiset.fctuusula@gmail.com

Säbäsunnuntait jatkuvat edelleen. Lue lisää:

Salibandykerho jatkaa toimintaansa. Lue lisää:


Uutiset

Miesten edustus jatkaa IV-divisioonassa (27.05.2022)
FC Tuusulan miesten edustusjoukkue jatkaa Etelä-Suomen alueellisessa IV-divisioonassa myös kaudella 2022-2023. Reippaasti uusiutuneen joukkueen peliesitys parani..

Perhesäbäsunnuntait jatkuvat (16.03.2022)

Salibandykerhon toiminta on käynnissä (16.03.2022)
Salibandykerho jatkuu 31.1.2022! Kevään 2022 aikataulu 31.1.2022 - 4.4.2022 (ei hiihtolomaviikolla 21.2.2022) Salibandykerho 5-8 vuotiaille maanantaisin klo..

06.05.2021  Miesten 2. joukkue 5. divisioonaan
11.01.2021  Korona lykkää kauden jatkoa edelleen...!
06.12.2020  Miesten puuttuvien pelien uusi ajankohta täsmentynyt
22.11.2020  Miehet sarjakärjessä koronatauolle
18.11.2020  Miehille nahkea voitto toisesta rästipelistä