FC Tuusula on v. 2000 perustettu salibandy- ja jalkapalloseura, joka tarjoaa paikallisen mahdollisuuden mielekkääseen urheiluharrastukseen. Tällä hetkellä seuraan kuuluu n. 200 jäsentä.

Seura on perustamisestaan lähtien ollut Suomen Salibandyliiton (SSBL) ja Suomen Palloliiton (SPL) jäsenseura, joka noudattaa lajiliittojen sääntöjä, toimintaohjeita sekä reilun pelin periaatteita. FC Tuusula ei ole tavoitellut laajentumista ja kasvua itsetarkoituksellisesti vaan toiminta-periaatteena on ollut tehdä aina hyvin ja vaihe kerrallaan se mikä tehdään. Uuden hallin ja parantuneiden harrastusolosuhteiden vuoksi mielenkiinto seuraa kohtaan on viime aikoina kuitenkin merkittävästi noussut ja jäsenmäärä on selvässä kasvussa

Seuran perusarvoina ovat pitkäjänteisyys ja harrastuksen kehittäminen pelaajien ehdoilla - ei kausikohtaisen menestyksen maksimointi. Tavoitteet määritellään aina joukkueiden omista lähtökohdista - valmennusjohdon ja pelaajien näkemys on yhtenäinen. Tämän pohjalta joukkueemme ovatkin pysyneet kausi toisensa jälkeen koko lailla muuttumattomina.

Käy tutustumassa joukkueisiin näillä kotisivuilla näiden omissa osioissaan.

Seuran toiminnan pääpaino on ollut viime vuosina salibandyssa. Seurassamme toimii syksyllä 2021 yhteensä 10 joukkuetta.

FC Tuusulan miesten jalkapallojoukkue pelaa Uudenmaan piirin M 6 divisioonassa.

Seura toimii nimensä mukaisesti Tuusulassa hyödyntäen kotikuntansa urheilupuiston tarjoamia upeita mahdollisuuksia. Jalkapalloilijoilla on käytössään kuplahalli ja ulkokentät. Varsinainen ylpeydenaiheemme on elokuussa 2016 valmistunut moderni salibandyhalli. Sen ovien takaa avautuu kaksi täysmittaista edustuskelpoista kenttää joista toisessa on 150 hlön katsomo. Sosiaalitilat niin pelaajille kuin tuomareillekin edustavat asianmukaisuudessaan uusinta uutta. Oma halli on tarjonnut joukkueiden harrastuksen tukemiseen aivan uusia mahdollisuuksia niin harjoittelun kuin kotiturnausten, harjoituspelien ja muiden tapahtumien järjestämisen näkökulmasta. Ja varsinkin kesäaikaan Tuusulan urheilupuisto tarjoaa erinomaiset ulkoharjoittelumahdollisuudet sekä kentillä että maastossa!

Toimintaedellytysten merkittävän kehittymisen myötä FC Tuusulalla on huomattavasti aikaisempaa paremmat mahdollisuudet tarjota puitteet entistä laajemmalle harrastajamäärälle. Nykyiset joukkueemme suhtautuvat avoimesti pelaajarinkiensä laajentamiseen ja seuratasolla pystymme toivottamaan tervetulleeksi vaikkapa kokonaisia joukkueita.

Lähde mukaan Keski-Uusimaan kehittyvimmän urheiluseuran toimintaan!

FC Tuusula Ry

Seuran kotipaikka TUUSULA

Perustettu 12.6.2000

Seuran värit Musta ja Valkoinen

Seuran pankkiyhteys Nordea FI81 1544 3000 2393 06

Seuran y-tunnus 1605810-0

Seuran jäsenmaksu 35€

Seuran jäsenmäärä n. 200

Seuran puheehjohtaja: Matti Siltala (040 5570501)

Seuran urheilutoimen johtaja: Jani Laurikainen

Seuran posti osoite Kilpailukuja 4, 04300 Tuusula

Sähköposti fctuusula@fctuusula.fi