Yhteistyövaihtoehtoja nuorison urheilutoiminnan tukemiseksi!

FC Tuusulan joukkueet etsivät yhteistyökumppaneita toimintansa taloudelliseksi tukemiseksi erityisesti vähävaraisempien nuorten urheiluharrastusmahdollisuuksien turvaamiseksi. Tarjoamme maksullista mainostilaa yrityksille ja yhteisöille sekä seura- että joukkuetasolla.

Siinä yhteydessä on mielekästä pyrkiä etsimään myös erilaisia vastasuoritemalleja ja yhteistyömuotoja kunkin ikäluokan erityispiirteet huomioiden.

Uusi salibandyhalli on näkyvyydessään aivan eri tasoa kuin mihin Keski-Uusimaalla on totuttu. Hallin markkinointinimi näkyy mm. Suomen Salibandyliiton virallisissa otteluohjelmissa (varaukset jo tehty) sekä kaikissa muissakin tapahtumissa joita hallissa järjestetään. Hallissa paikan päällä arvioidaan kauden mittaan käyvän n. 10 000 henkilöä

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus varmistaa näkyvyytensä hallin seinämiä kiertävässä mainoskiskossa tai vielä näyttävämmin varaamalla pelikenttä (2 kpl) omalle nimelleen. Kaikkein laajimman näkyvyyden saa lunastamalla oikeuden hallin markkinointinimeen.

Kun olet kiinnostunut ota yhteyttä:

Timo Havulinna
puhelin 0400 704704
timo@havulinna.fi