Blackbirds - B Pojat (1 - 6)

Aika: 2.10.2016 13.00
Paikka: Porvoon salibandyhalli Aurora
Sarja: B-pojat kilpasarja, 2. lohko

Sarjakauden avaus "paikallisvastustaja" Blackbirdsia vastaan ei jäänyt historian lehdille minään suurena salibandyspektaakkelina. Ennakkoon oli odotettavissa  mukavaa panosta kamppailuun Keski-Uusimaan herruudesta, mutta liekö avauspelin jännitys pannut pallon pomppimaan välillä hyvinkin erikoisesti.

BBU oli liikkeellä käytännössä kahdella kentällisellä emmekä mekään pystyneet pelaamaan kolmella kokonaisella. Pakkipareja ja senttereitä oli vain kaksi, joten kokoonpano muuttui vaihdosta toiseen. Ensimmäinen erä oli varsinkin FCT:lta kovin väkinäistä puurtamista. Erä päättyikin ihan oikeutetusti lukemiin 1-1.

Toisessa erässä FCT sai sen verran enemmän ryhtiä kentällisiin ja niiden yhteispeliin, että pelin painopiste alkoi siirtyä naapurin päätyyn. Kaksi maalia lisää Tuusulalle ja peli kahden erän jälkeen 1-3.

Kolmannessa erässä saimme pelata ylivoimaa minuuttikaupalla, mutta näistä pystyimme maaliin asti hyödyntämään vain yhden. Pelissä alkoi olla ratkaisun makua ja parin lukemia kaunistelevan osuman jälkeen loppulukemat meille hyvinkin selvästi 1-6.

Ihan tikissä ei kummankaan joukkueen peli vielä ollut. Kuitenkin siinä, missä FCT näytti saavan ottelun edetessä juonen päästä kiinni ja rentoutta pelaamiseen jumiutui vastustajan peli samassa suhteessa. BBU:n pelissä kaikki näytti periaatteessa ihan hyvältä, mutta terävyys maalintekotilanteissa puuttui. Jotenkin tuntuu kuin joukkueen tunnetaso olisi vähän matalalla. Toivottavasti fiilis kauden edetessä tiivistyy - hyviä pelimiehiä joukkueessa on monta!

Lohkon muissa otteluissa ennakkosuosikki AC Haki pöllytti Tiikerit II näennäisen vaivattomasti lopulta lukemin 9-2, ÅIF ja Erä Sininen tasasivat pisteet 4-4 tuloksella ja PSS voitti niukasti TU:n 7-6

kts. tulokset ja tulevat ottelut:

Sarja jatkuu taas kahden viikon päästä 15.10., jolloin jokainen joukkuea pelaa kaksi peliä. Me saamme vastaamme PSS:n ja Erä Sinisen. Toisen kierroksen jälkeen ollaan jo vähän viisaampia joukkueiden välisistä voimasuhteista.