PSS - B Pojat (1 - 6)

Aika: 15.10.2016 16.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: B-pojat kilpasarja, 2. lohko


Alkuasetelma

PSS peliin lähdettiin vastustajaa kunnioittaen ja tiedostaen että porukassa on kovia pelimiehiä. Mukaan he olivat saaneet kuitenkin vain 8 peluria eli vain kolme vaihtomiestä. Yksi kolmikko oli kuulemma mukana A-junnujen peleissä

FCT:llä kokoonpanossa kaksi täyttä ketjua ja yksi vaihtomies. Peluutuksessa päädyttiin siihen että kussakin erässä yksi kakkosketjun hyökkääjistä lepää.

Pelin kulku 

Pss aloitti pirteän tuntuisesti. Melko pian Tuusulan organisoitu peli alkoi kuitenkin tuottaa murskaavaa tulosta. Tuusula esitti välillä "punakone"-tyyppisiä syöttöketjuja. Kentän pinta sai pallon välillä kovastikin pomppimaan ja useat vedot epäonnistuivatjo senkin vuoksi. 

Kaksi ensimmäistä erää mentiin Tuusulan tahdittamana ja molemmat kentät onnistuivat hienosti.  Ykkönen +2 ja kakkonen +3. Erityisesti Tuomas, Lasse ja Juuso olivat ahneella pelipäällä.

Puolustus hoiti hommansa suvereenisti ja blockasi suurimman osan PPS:n jo melko pian väsyneen miehistön hyökkäyksistä. Yksi vastaiskumaali kuitenkin koettiin. Mutta se oli lähinnä kosmeettinen tahra.

Loppu 

Viimeiseen erään tultaessa peli oli jo selvä 6-1 eikä erässä ei oikein ollut draivia ja se jäikin maalittomaksi. Tilaisuus olisi ollut voittaa vieläkin murskaavammin ja kaunistella tilastoja mutta voimia säästeltiin jo tunnin päästä pelattavaan seuraavaan peliin.

Kaksi ensimmäistä erää Tuusulan näytöstä ja sitten vähän pelaillen loppuun. PSS pelasi urheilijamaisesti, ei sortunut rikkomaan tyhmästi ja on varmasti täydemmällä miehistöllä varteenotettava vastus.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Viisteensaari OskariMäkelä Niilo
0 - 200:00Rantanen LasseKarjalainen Juuso
0 - 300:00Rantanen LasseSiltala Tuomas
1 - 300:00VastustajaVastustaja
1 - 400:00Komulainen LeoViisteensaari Oskari
1 - 500:00Karjalainen Juuso Rantanen Lasse
1 - 600:00Mäkelä NiiloViisteensaari Oskari
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
17Saarinen Jaakko
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
55Rantanen Lasse
Kenttäpelaaja