TU - B Pojat (8 - 3)

Aika: 22.10.2016 17.00
Paikka: THT-Center
Sarja: B-pojat kilpasarja, 2. lohko


Olipa kerta kaikkiaan kummallinen peli.  Lähtötilanne oli sikäli mielenkiintoinen, että me olimme ennen päivän otteluita lohkon kärjessä ja Tuomarilan Urheilijat nollakerhossa sarjan hännillä. On inhimillistä, että tämä asetelma saattaisi vaikuttaa asenteisiin vaikka kuinka muuta väitettäisiin ja varottaisiin.  Mitään ”takki auki”-meininkiä ei FCT:n pojilta kuitenkaan nähty. Kovin yritteliäästi peliin lähdettiin!

Aika pian kävi ilmi, että sarjasijoitukset eivät merkitse yksittäisten otteluiden näkökulmasta yhtään mitään. Pakko todeta, että on meillä kova alkulohko, jos 0-kerholaisetkin pystyvät esittämään näin kypsiä otteita. Ovatko he joutuneet pelaamaan alkukauden vajaalla miehityksellä vai onko homma vain muuten nyt loksahtamassa heillä kohdalleen?

Alun tasaväkisen tahkoamisen jälkeen TU heläytti ensimmäisen maalinsa ja jatkoi sitä läpi koko ottelun mättäen meidän päähämme lopulta 8 komeaa pörsää! Oma lukemamme jäi kaikkiaan kolmeen ja nekin yhtä hienoa rankkaria lukuun ottamatta piti tehdä melkein väkisin.

Kuten joukkuelajeissa usein käy niin hyvän otteen heti alusta saanut joukkue onnistuu lähes kaikessa mitä tekee. Kun rentous lisääntyy niin pelikin vapautuu ja se yleensä näkyy myös tulostaululla.  Me taas järjestelmällisesti epäonnistuimme lähes kaikessa ja mitä pidemmälle peli eteni sen väkinäisemmäksi edesottamuksemme kaukalossa muuttuivat.

TU osasi hienosti hyödyntää tässä pelissä vaillinaisesti toteutuneen taktiikkamme suomat mahdollisuudet. Kun sen lisäksi heidän laukauksensa olivat laadukkaita, kaksinkamppailuissa voimaa, tahtoa enemmän   sekä rentouden kautta vähän onneakin mukana, niin ei tässä mikään auttanut. Turpiin tuli komeasti ja kaiken lisäksi vastustaja ansaitsi voittonsa täysin ollen kaikilla pelin osa-alueilla tänään meitä edellä. Oli meillä toki huonoa tuuriakin, sillä nyt ei mennyt sisään ei niin mistään vaikka tilanteita onnistuimmekin luomaan. Helppo olisi alustaakin syytellä, jollei se olisi ollut molemmille joukkueille sama. Syytä pallon hallitsemattomalle pomppimiselle ja menetyksille lienee hyödyllistä etsiä jostain muualta kuin muovimatosta!

Näin se vain joskus menee!  Tässä tappiossa ei ollut mitään epäoikeudenmukaista – olimme oikeasti nyt aika huonoja!

Nyt pää pystyyn ja uutta matoa koukkuun. Viikon päästä viimeisellä kierroksella vastaamme tulevat vahvasti taas esiintynyt AC Haki ja Tikkurilan Tiikerit II.  Nöyränä käymme uuteen taistoon!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaVastustaja
2 - 0 (yliv.)00:00VastustajaVastustaja
3 - 000:00VastustajaVastustaja
3 - 100:00Koistinaho ErikEi syöttäjää
4 - 100:00VastustajaVastustaja
5 - 1 (yliv.)00:00VastustajaVastustaja
6 - 100:00VastustajaVastustaja
7 - 100:00VastustajaVastustaja
7 - 200:00Vornanen RoopeKomulainen Leo
8 - 200:00VastustajaVastustaja
8 - 3 (rang.)00:00Siltala TuomasEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Mäki Joona
Kenttäpelaaja
5Nuutinen Samuli
Kenttäpelaaja
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
17Saarinen Jaakko
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
25Koistinaho Erik
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
30Malm Niklas
Maalivahti
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
55Rantanen Lasse
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja