B Pojat - Loiske (4 - 1)

Aika: 25.9.2016 17.50
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Tupla cup 2016

Loppuotteluun odotettiin vastustajaksi omassa välierässään Loiskeen maalein 2-1 voittanutta Jokerit-pohjaista "kaverikokoonpano" SC Masaa. Heillä oli ko. ottelussa kuitenkin jotain epäselvyyttä erään pelaajan edustusoikeuden suhteen. Tämä johti siihen, että loppuottelussa vastassa olikin Loiske ja SC Masa pelasi itselleen pronssimitalit ottelussa SB Pro:ta vastaan.

Loiske oli valmistautunut otteluun hyvin ja pyrki tiukalla karvauksella tyrehdyttämään puolustajiemme avauspelin. Tämä oli pelin henki läpi koko ottelun ja antoi meille mahdollisuuden harjoitella paineenalaista oman hyökkäyksen käynnistämistä. Espoolaiset olivat muutenkin liikkeellä hyvällä jalalla ja asenteella. Loiske pelaa joukkueena organisoidusti ja oli viikonlopun vastustajistamme kokonaisuutena ehjin.

Ilmassa oli loppuottelun alkaessa suuren urheilujuhlan tuntua. Uusitulla 2-kentällä toimivat niin valot, musiikki, pelaajaesittely kuin kuulutuksetkin kansainväliseen tyyliin. Tästä iso tunnustus järjestäjille.

Finaali pelattiin kahdessa 20 minuutin erässä. Se toi vähän malttia joukkueiden pelaamiseen eivätkä "onnenkantamoiset" - puolin tai toisin - pääsisi ratkaisemaan peliä ainakaan helposti. Hallitsimme pelitapahtumia hienokseltaan, mutta ensimmäistä maalia saatiin odottaa yli erän puolivälin. Toinen tuli nopeasti perään ja vielä kolmaskin erän viimeisellä minuutilla. Alkoi näyttää hyvältä!

Toisen erän alussa vastústaja löi karanneen irtopallon rystyltä sisään ja oli taas pelissä mukana. Tasaisen loppuerän aikana iskimme vielä yhden lisäniitin arkkuun ja se oli sitten siinä.