Oilers sininen - B Pojat (3 - 4)

Aika: 19.11.2016 13.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: B-pojat eliittisarja

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asteli omassa alkulohkossaan voittamaton Oilers sininen. Joukkue jossa oli toinen toistaan taitavampia ja isompia pelureita, jotka osasivat myös laukoa erittäin vaarallisesti.

Jännitimme pelin alkua ihan syystä, sillä emme pystyneet pelaamaan normaali kokoonpanolla emmekä sitä kautta totutulla taktiikallakaan. Vastassa oli kuitenkin ennakkoon todella paha vastus. Oilersin leirissä B-ikäisiä pelaajia riittää moneen joukkueeseen ja pitää muistaa, että heidän edustusjoukkueensa johtaa tällä hetkellä B-poikien SM-sarjaa. Ainakin osa näistä pelureista ovat kuitenkin olleet siinä joukossa josta SM-porukka on koottu!

Karjalaisen Esa tukijoukkoineen oli saanut ladattua poikamme kuitenkin sellaiseen iskuun, että ottelun ensimmäisessä erässä hallitsimme peliä selkeästi ja se päättyi lukemiin 1-2. Liike oli meillä poikkeuksellisen aktiivista ja pelikuviotkin hyökkäyspäässä luovia ja mielikuvituksellisia. Toisen erän alkupuolella siirryimme jo 1-3 johtoon ja upealla ylivoimaosumalla vielä tilanteeseen 1-4.

Odotettavissa oli, että kolmannessa erässä edessä oli asemien säilyttäminen ja Oilersin koko rintaman levyisen hyökkäyksen torjuminen. Varsinaista paniikkia ei meille missään vaiheessa tullut, mutta maalin päähän vastustaja kuitenkin pääsi. Hieno ja tärkeä voitto heti avauspelissä. Nyt oli yritettävä kerätä mahdollisimman hyvin voimia päivän toista mittelöä varten!