B Pojat - Jokerit (3 - 6)

Aika: 19.11.2016 15.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: B-pojat eliittisarja


Päivän toinen ottelu ja vastassa aina hankala Jokerit! Alla voimia kuluttanut taisteluvoitto Oilerista ja varmaan vähän jo perusteetonta hyvän olon tunnettakin.

Harvoin on meitä pöllytetty näin lyhyessä ajassa näin rajusti. Ottelun ensimmäisessä erässä olimme aivan lähtötelineissä, kun aktiivisesti ja agressiivisesti pelannut sekä vilkkaasti poikitttain palloa liikuttanut Jokerilauma oli paukuttanut sekuntia vaille kahdeksassa minuutissa taululle 0-4 lukemat. Syynä vaisu liike, kaksinkamppailuiden häviäminen, huono laukaisujen peitto ja siihen päälle vielä suoranainen epäonnikin.

Valmennusjohto onnistui erätauolla kokoamaan rivit jollain lailla ja aloitimme raivoisan takaa-ajon. Peli siitä eteenpäin oli hienoisesti hallussamme ja voitimmekin sen jakson 3-2. Mutta kun kaveri on alun perin neljä maalia karkumatkalla oli tehtävä lopulta mahdoton. Kova yritys johti virheisiin ja muutamaan turhaan jäähyynkin. Vastustaja teki kolmesta viimeisestä maalista kaksi ylivoimalla ja viimeisen tyhjiin. Jokaista tehtyä maalia varten meidän piti vastaavasti tehdä kaksinkertainen työ, sillä pelirentouden puuttuminen pakkotilanteessa vaikutti myös siihen, että pallo ei pomppinut missään tilanteessa omille - ei sitten millään. Kaiken lisäksi voimat olivat alkaneet ehtyä jo Oilers-pelin lopussa, joten raskasta oli. Kaikesta huolimatta on nostettava pojillemme hattua siitä, että paransivat otteitaan surkean alun jälkeen ja jaksoivat yrittää loppuun asti.

Paljon jäi tästä pelistä hampaankoloon ja on varmaa että seuraavassa kohtaamisessamme haluamme esittää paljon paremman FC Tuusulan. Kaikki kunnia kuitenkin vastustajalle, jonka riveissä pelasi muutama todella taitava ja tarkasti laukova peluri. 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00VastustajaVastustaja
0 - 200:00VastustajaVastustaja
0 - 300:00VastustajaVastustaja
0 - 4 (yliv.)00:00VastustajaVastustaja
1 - 400:00Viisteensaari OskariKomulainen Leo
2 - 4 (aliv.)00:00Mäkelä NiiloKomulainen Leo
2 - 5 (yliv.)00:00VastustajaVastustaja
3 - 500:00Viisteensaari OskariEi syöttäjää
3 - 6 (tm)00:00VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Mäki Joona
Kenttäpelaaja
4Saarinen Niko
Kenttäpelaaja
5Nuutinen Samuli
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
17Saarinen Jaakko
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
25Koistinaho Erik
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja