PSS - B Pojat (4 - 4)

Aika: 11.2.2017 17.00
Paikka: Tuusulan Salibandyhalli
Sarja: B-pojat eliittisarja

Olipahan erikoinen pelipäivä! Ensimmäinen peli Oilersia vastaan meni totaalisesti ns. vihkoon. Toinen eli PSS-peli alkoi hyvin, kun Juuso Tuben seinäsyötön jälkeen teki jo puolentoista minuutin kohdalla upean maalin, mutta sen jälkeen oli päätöserään asti taas tuskaista ja työlästä!

On se merkillistä miten pelihuumori voi näin vaihdella. Vastustajia väheksymättä me pelasimme tänään viisi erää alle osaamistasomme ja vain jälkimmäisen pelin viimeisen erän siten kuten on totuttu.

Avausmaalin saimme siis nopeasti aikaiseksi, mutta kahden erän jälkeen PSS johti kaukolaukauksiensa ansiosta masentavasti jo 4-1 ja usko oli kovasti koetuksella. Kolmanteen erään saatiin kuin ihmeen kaupalla kuitenkin kaivettua jostain koko päivän kateissa ollut peli-ilo ja sitten alkoikin tapahtua. Koko kolmas erä pelattiin käytännössä porvoolaispäädyssä; 34. minuutilla 4-2, 36. minuutilla 4-3 ja 37. minuutilla 4-4. Sen jälkeen viimeiset vajaat 8 minuuttia pelattiin yhtä maalia, mutta kaivattua loppuosumaa ei saatu millään aikaiseksi. Olisikohan maalipaikkoja ollut kymmenkunta, mutta on pakko antaa tunnustus myös PSS:n maalivahdille. Hän teki lukuisia upeita torjuntoja ja "ryösti" meiltä toisen pisteen.

Kovin kimurantti ja tasainen on koko sarjakin. AC HaKi hävisi yllättäen tänään molemmat pelinsä ja Eränkin saalis oli vain yksi piste. Kuusi joukkuetta on neljän pisteen sisällä, kun vielä neljä peliä on sarjaa pelaamatta. Ja mehän kaikki muistamme, että neljän ensimmäisen joukkoon pitäisi yltää jos mielii päästä mittelemään taitojaan SM-pudotuspeleihin! kts. http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/b-pojat-es-pb-a/1741

Tuntuu siltä, että tämän eliittisarjan taso koko ajan vain nousee tai ainakin laajenee. Varsinkin espoolaisjoukkueet ja Jokerit ovat parantaneet peliotteitaan oikein urakalla. Loiskekin otti tänään sarjassa ensimmäisen voittonsa peittoamalla yllättäen AC HaKin.

Kaksi kierrosta siis vielä jäljellä. Jokaisella pelillä, jokaisella erällä ja jokaisella vaihdollla on jatkossa iso, iso merkitys. Yksikään eliittisarjan joukkueista ei voi vielä tuudittautua varmaan jatkopaikkaan.

Voisiko tilanne tämän mielenkiintoisempi enää ollakaan!

Palataan seuraavan kerran asiaan 5.3. Campossa!