B Pojat - Erä sininen (4 - 3)

Aika: 5.3.2017 16.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: B-pojat eliittisarja


Jostain syystä tämä Erän kilpasarjajoukkue sytyttää meidän soturimme aina!

Tällä kaudella emme ole hävinneet heille vielä kertaakaan sarjapeleissä tai turnauksissa.  Erä on kuitenkin eliittisarjan piikkipaikalla ja on varsinkin alkukaudella pitänyt muut kokoonpanot kurissa ja nuhteessa - joskin osoittautunut ihan viime kierroksilla myös haavoittuvaiseksi.

Tämän päivän peli ei tuonut muutosta asetelmiin. Kumpikin joukkue näytti olevan liikkeellä melkein täydellä rosterilla, joten pääsimme reilusti mittelemään keskinäistä paremmuuttamme ja taistelemaan tärkeistä pisteistä! Meidän välisemme pelit ovat aina olleet viihdyttäviä, tasaisia ja jännittäviä - näin tälläkin kertaa. 

Taistelu oli kovaa mutta reilua. Erä meni johtoon ensimmäisessä erässä maalin takaa syötöksi tarkoitetun sutaisun pompittua pakkimme kautta maaliin. 0 - 2 maali tuli ajassa 15:00 eli juuri summerin soidessa sekin vähän onnekkaasti ruuhkan takaa, mutta ansaitusti. Aikamoinen isku henkisestikin.

Saimme kavennuksen kuitenkin aikaiseksi heti toisen erän toisella minuutilla ja varsinainen paukku oli tasoituksemme alivoimalla hurjan taistelun jälkeen.

Kolmannessa erässä jouduimme taas takaa-ajajiksi, mutta kova työ palkittiin ensin tasoitusmaalilla ja lopulta huikealla Tuomaksen "kaukoveivillä" joka jäi pelin voittomaaliksi. Varmistimme tuikitärkeät pisteet nyt kun eliittisarjasta on jäljellä enää yksi kierros.

Toimitus haluaa tästä pelistä nostaa esiin poissaolojen vuoksi kootun normaalista poikkeavan kentällisen, johon oli sijoitettu peruspakki Juho hyökkääjän paikalle. Juho kiitti heti luottamuksesta heläyttämällä hattutempun pelikavereiden tarjoilemista upeista syötöistä. Juhon kuti lähtee korkealta ja kovaa - vipuvarsi on yksi sarjan pisimpiä!

Viikon päästä taas uudelleen kehiin. Niissä otteluissa ratkaistaan lopullisesti jatkoon suoraan menevä sarjan voittaja sekä kolme seuraavaa karsintoihin lähtijää!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 200:00VastustajaVastustaja
1 - 200:00Aalto JuhoSiltala Tuomas
2 - 2 (aliv.)00:00Aalto JuhoMäkelä Niilo
2 - 300:00VastustajaVastustaja
3 - 300:00Aalto JuhoVornanen Roope
4 - 300:00Siltala TuomasKarjalainen Juuso
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Saarinen Niko
Kenttäpelaaja
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
17Saarinen Jaakko
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
25Koistinaho Erik
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja