B Pojat - AC HaKi (6 - 3)

Aika: 11.3.2017 12.00
Paikka: THT-Center
Sarja: B-pojat eliittisarja


Sarjan viimeinen peli - toisessa päässä kenttää rakas kilpakumppani AC HaKi. Jälleen tuikitärkeät pisteet jaossa - erityisesti punamustat olivat jo koko lailla selkä seinää vasten ja pakkovoiton edessä.

Tämä näkyi kyllä jo alkulämmittelyssä. Hakunilalaisten lataus oli jo melkein liiankin kova ja näkyi heti pelin alusta lähtien mielettömänä paineistamisena. Naapuri iski meihin kiinni kuin yleinen syyttäjä joskus jopa kolmellakin karvaajalla. Tämä asetelma vakiintui lopulta koko pelin mittaiseksi. AC HaKi teki mielettömän määrän työtä, mutta meidän joukkueemme maltti piti. Saimme kerta toisensa jälkeen joko purettua karvauksen tai ainakin estettyä kriittiset pallonriistot ja maalipaikkojen syntymisen.

Kävimme sitten "puolivahingossa" nakkaamassa silloin tällöin muutaman maalin vastahyökkäyksistä ja HaKin urakka muuttui entistä väkinäisemmäksi! HaKin pikamaalin jälkeen teimme kolme seuraavaa ja saimme hyvän asetelman pelin kontrolloimiseksi.Olkoonkin, että pallon hallinta oli kyllä selkeästi vastustajalla.

Kolmannessa erässä HaKi kehitti huiman kirin ja kavensikin kahdella maalilla. He eivät kuitenkaan malttaneet kuunnella avoimin mielin määrätietoista tuomaria, joka lopulta joutui poistamaan muutaman hakipelurin jäähyaition puolelle. Lopun kahinoiden ja jäähyilyjen sekamelskassa Oskari lopetti punamustien pyristelyt täräyttämällä karkuun pääsynsä kunniaksi pallon tyhjään maaliin.

Tuikitärkeän voiton avaimina olivat jälleen uhrautuvainen peittopeli, ahkera liike ja terävät vastaiskut. Rehellisesti sanoen toimitusta suorastaan harmittaa, että ennakkosuosikki AC HaKi ei jatka enää näissä karkeloissa (tappio Erä siniselle myös toisessa pelissään) jäätyään lohkossamme peräti kuudenneksi. Niin valmiilta ja "oikealta" heidän pelinsä näyttää, että jatkopaikka olisi ollut ihan ansaittu. Maalit valitettavasti kuitenkin ratkaisevat vaikka kaikki muu olisi kunnossa.

Santtu jatkoi maalissa uskomattomia otteitaan. Eleettömästi ja rauhallisesti hän oli pahimman pallorallin aikana jatkuvasti peittopelimme ohittaneiden pallojen tiellä ja tilille tuli taas pari aivan uskomatonta supertorjuntaa! Maalintekijöinä kunnostautuivat ennen Oskarin viimeistä niittiä ykkösylivoimassa Leksa, hienon tilannepelaamisen jälkeen Tomi, Roope vanhan kunnon länkisoolon esittäjänä, Niko terävällä vedolla irtopalloon sekä Lasse maalinedustalta loppuun asti pelaamalla.

Pahuksen jännä, vauhdikas ja viihdyttävä peli!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00VastustajaVastustaja
1 - 1 (yliv.)00:00Komulainen LeoVornanen Roope
2 - 100:00Wahlman TomiMäkelä Niilo
3 - 100:00Vornanen RoopeMäkelä Niilo
4 - 100:00Saarinen NikoMäkelä Niilo
5 - 100:00Rantanen LasseAalto Juho
5 - 200:00VastustajaVastustaja
5 - 300:00VastustajaVastustaja
6 - 3 (aliv.)00:00Viisteensaari OskariEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Saarinen Niko
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
17Saarinen Jaakko
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
25Koistinaho Erik
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
55Rantanen Lasse
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja