B Pojat - SB-Pro (2 - 1)

Aika: 8.1.2017 8.45
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Helsinki Floorball Cup 2017

Viimeinen alkulohkon peli - vastassa SB Pro. Voitolla saumat mitalipeleihin ja tappio tietäisi joutumista otteluun sijoista 5-6.

Nämä lyhyet kahden erän ottelut ovat jotenkin hankalia. Yksikin maali voi olla ratkaiseva, kun jatkuvasti tikittävä kello raksuttaa myös takaraivossa ja hävittää otteista rentouden.

Hallitsimme pelitapahtumia koko ottelun ajan, mutta jokainen vastahyökkäys ja erikoistilanne oli nurmijärveläisillä vaarallinen. Siirryimme johtoon, kun päivän molemmissa peleissä hienosti uurastanut Niilo syötti takapäädyn kautta maalin eteen, jossa Niko napautti pallon verkkoon taitavasti ilmasta. SB Pro tasoitti parin minuutin päästä vaparista, jossa laituri oli jätetty aivan vapaaksi. Kymmenennellä minuutilla Jere "aina kun mä lämään" Huoponen täräytti turnauksen kolmannen maalinsa ja jälleen Niilon syötöstä.

Lukemat pitivät sitten loppuun asti, mutta pienellä onnella olisi pallo voinut hyvinkin pomppia useamman kerran maaliin - puolin ja toisin.

Voitto tästä ottelusta tiesi pääsyä pronssipeliin!