B Pojat - Voima (1 - 3)

Aika: 18.3.2017 14.15
Paikka: Tuusulan Salibandyhalli
Sarja: B-poikien play off-karsinta 1.vaihe


Play off-karsinnat käynnistyivät osaltamme ottelulla Imatran Voimaa vastaan. Se on nuori, mutta valtakunnallisella tasolla rutinoitunut ja ansioitunut porukka. 

Ennen peliä oletimme, että Voima olisi pitänyt paljonkin nyt nähtyä kovempaa pelitilannetempoa. Joukkue pelasi kuitenkin kurinalaisesti aina koko kentällisen voimin ja pelaajat tiesivät koko ajan mitä tehdä ja miten sijoittua - tämä näkyi erityisesti laukausten peittämisessä ja oman maalin varjelussa.

Kaksi erää peli oli hyvin kontrollissamme. Hallitsimme palloa rauhallisin siirroin ja Voim tyytyi iskemään terävästi ja myös vaarallisesti vastaiskuin. Avausmaali merkittiin kuitenkin FC Tuusulan sarakkeeseen, kun Roope löi ilmasta maalin edestä pallon verkkoon.

Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes imatralaiset pääsivät pelaamaan ylivoimaa. Ei mennyt kuin parikymmentä sekuntia kun pallo pomppi maalinedusruuhkan sääriviidakosta maaliin. Sen jälkeen maalitilanteita luotiin tasaisesti molempiin päihin, mutta kuinka ollakaan - puolitoista minuuttia ennen loppua - pallo pomppi jo toistamiseen pelaajaruuhkan kautta maaliimme. Viimeisten sekuntien rankkari oli pelkkää kosmetiikkaa.

Ei voi kieltää etteikö harmittaisi. Mitään ei tehty väärin - jos nyt jotain pitäisi vielä parantaa niin paikoista olisi laitettava sisään ja ylipäätänsä laukauksia ei tarvitsisi säästellä. 

Tästä nyt sitten jatketaan kohti illan Nibacos-peliä. Katsotaan miten muissa kamppailuissa käy ja millaista panosta huomisille otteluille jää?

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 018:19Vornanen RoopeViisteensaari Oskari
1 - 1 (yliv.)34:53VastustajaVastustaja
1 - 243:35VastustajaVastustaja
1 - 3 (rang.)44:56VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Saarinen Niko
Kenttäpelaaja
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
17Saarinen Jaakko
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
25Koistinaho Erik
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
55Rantanen Lasse
Kenttäpelaaja