AC HaKi - A Pojat (4 - 5)

Aika: 16.8.2017 17.30
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Harjoituspelit


No, niin...kausi on sitten pelienkin osalta avattu!

Ensimmäinen harjoituspelimme oteltiin AC HaKin A-poikia vastaan ja ensimmäiseltä harjoituspeliltä se näyttikin. Paria vaille kaikki pelaajat oli saatu mukaan eli valkomustassa paidassa kirmasi kohtuullinen määrä sotureita, jotka eivät olleet koskaan toistensa kanssa aikaisemmin pelanneet. Osa halusi vielä kokeilla itselleen entuudestaan outoa pelipaikkaa joten koko lailla kokeilumielellä ja ilman paineita oltiin Campoon lähdetty. 

Harjoituspeli on aina harjoituspeli, mutta meille oli tärkeätä kuitenkin nähdä missä ihan kauden alussa mennään ja siihen jo useita treenipelejä pelannut ja alkukesästä alkaen koossa ollut AC Haki oli mainio sparrari. Ihan odotetun vahva se ei kuitenkaan ollut - mahtoivatko taustalla painaa viime viikonlopun harjoitusleirin rasitukset?

Haki oli kuitenkin varsinkin ottelun alussa selkeästi ehjempi ja peliin valmiimpi kokoonpano. Meille tuli heti kättelyssä muutamia pahoja pallonmenetykseen johtaneita virheitä, joista naapuri iski terävästi. Ekan erän jälkeen oltiin tappiolla 1-0. Toinen erä alkoikin vähän paremmin. Tomas kuittasi Teemun syötöstä tasoituksen ja Ville Juliuksen loistotarjoilusta one-timerin yläpesään.

Pelin kestoksi oli sovittu 3 x 20 min. joka alkoi kolmannessa erässä näkyä molemmilla joukkueilla liikkeen hiipumisena. Teemu lisäsi kuitenkin yhteen kolmeen ryöstämällä pakin poikkarin ja vanha tutkapari Roope-Oskari värkkäsi nätin maalin vastahyökkäyksestä. Sama kenttä oli kohta uudelleen asialla - nyt Oskarin syötöstä tekijänä Leksa.

Siitä eteenpäin peli oli itse asiassa aina vain paremmin hallinnassamme ja pikku hiljaa kuviotkin alkoivat rullata. Maaleja tehtiin virheiden myötäilemänä kuitenkin meidän päähämme vielä kaksi, joten peli päättyi vierasvoittoomme 4-5. Ehti kaveri tosin hukata yhden rankkarinkin!

Perinteisesti voi todeta, että paljon oli pelissämme hyvää. Kaikkiaan seitsemän pelaajaa sai nimensä tilastoihin, mutta todella paljon jäi kuitenkin vielä parantamista esim. avauksissa ja pallon hallinnassa. Tosin - tämä kaukalo missä nyt pelattiin ei ole pääkaupunkiseudun suosituimpien areenoiden joukossa. Pinta on tahmea, pallo pomppii tavallista enemmän ja laidat ampuvat kimmokkeet äkäisesti kuin tykin suusta. No, olosuhteet ovat molemmille porukoille aina samat.

Tästä pelistä ei kannata kovin kummoisia johtopäätöksiä vielä vetää ja totuuden nimissä oli kaverilla lisäpaikkojakin vielä aikamoinen määrä. Osa meni ohi, osa tolppaan ja loput hoiti maalissa mainiosti onnistunut Aarre. Puolustuksesta erottui vahvalla pelillä Jere ja Teemu hyökkäyspäässä sai hyvän avauksen uudessa joukkueessaan. Tuloksellisesti kuitenkin on oltava tyytyväinen -asenne ja esim. laukausten peittopeli on vähintään viime kauden tasolla. Kentällisten rakentaminen on kuitenkin vasta kokeilun ja erilaisten vaihtoehtojen hakemisen asteella. 

Tästä se kuulkaa taas lähtee -pysytelkää kanavalla!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaVastustaja
1 - 1 (yliv.)00:00Lindström TomasDahlström Teemu
1 - 200:00Laalo Ville Simonaho Julius
1 - 300:00Dahlström TeemuEi syöttäjää
1 - 400:00Viisteensaari OskariVornanen Roope
2 - 400:00VastustajaVastustaja
2 - 500:00Komulainen LeoViisteensaari Oskari
3 - 500:00VastustajaVastustaja
4 - 5 (aliv.)00:00VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
16Reijonen Eero
Kenttäpelaaja
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
72Vaarala Aarre
Maalivahti
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
81Laalo Ville
Kenttäpelaaja
83Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja