Losb - A Pojat (3 - 1)

Aika: 2.9.2017 19.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: SBS Blues-turnaus


Turnauspäivä alkoi olla jo aika pitkällä kun SBS Blues-turnauksessa alettiin pelata välieräotteluita. Aikataulu oli kolme varttia myöhässä ja hallin ilmastointi väsähtänyt jo monta tuntia aikaisemmin, joten tässä pelissä alkoi kentällä olla jo aika uupuneita taistelijoita. Erityisesti kuluneella viikolla sairastelleilla ei tossu tässä vaiheessa enää aivan parhaalla mahdollisella tavalla käynyt!

Vastassa ollut Losb oli päivän mittaan alkanut SBS Bluesin ohella näyttää hyvinkin varteenotettavalta vaihtoehdolta koko turnauksen voittajaksi. Heillä oli alla puhdas peli ja olivat osanneet esittää liikkuvaa, nopeaa ja tehokasta joukkuepeliä. Kokeneita pelimiehiä oli useita ja ilme hyvinkin ammattimainen ja vakuuttava.

Lohjalaiset menivätkin yllättävän tasaisen alkuväännön jälkeen maalin johtoon. Pitkään tahkottiin vailla lisämaaleja, mutta kolmannen erän puolessa välissä Akke teki puolustuksesta elämänsä soolonousun ja napautti maalin nurkalta selän takaa unelmasyötön Oskarille. Peli tasan ja rankkarikisa häämötti.

Vain kaksi ja puoli minuuttia ennen loppusummeria Losb kuitenkin onnistui tekemään 2-1 johtomaalin. Heillä oli ollut paikkoja jo aikaisemminkin, mutta nyt helähti verkon perukoilla. Toisaalta sekä Joonas, että Eero olivat kilauttuneet aiemmin kumpikin peräkkäisissä vaihdoissa ylärimaan ja monet yli ja ohi menneet laukauksemme olisivat paremmalla onnella ja taidolla ehkä muuttaneet pelin kulkua. 

Haimme lopussa kuumeisesti tasoitusta ilman maalivahtia. Juliuksen nopea vaparioivallus ja Aken one-timer oli 5 mm:n päässä onnistumisesta. Losb iski kuitenkin lopullisen niitin tyhjiin ja lunasti itselleen pitenevän lauantai-illan kunniaksi vielä yhden pelin lisää.

Turnauksen finaalissa kohtasivat Losb ja isäntäjoukkue Blues. Peli eteni aina rankkarikisaan asti, josss Blues oli selvästi lohjalaisia etevämpi. 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaVastustaja
1 - 100:00Viisteensaari OskariOlander Lasse
2 - 100:00VastustajaVastustaja
3 - 1 (tm)00:00VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
16Reijonen Eero
Kenttäpelaaja
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
72Vaarala Aarre
Maalivahti
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
81Laalo Ville
Kenttäpelaaja
83Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja
-Inkinen Julius
Kenttäpelaaja