LoSB - A Pojat (2 - 4)

Aika: 29.11.2017 18.30
Paikka: Tennarin Palloiluhalli
Sarja: Nuorten 1.divisioona ylempi jatkosarja E-S, A-lohko


LoSB oli saanut järjestettäväkseen pelien paritonta määrää tasaavan ns. tapahtumaottelun Lohjan Tennarin palloiluhalliin. Pelaajat ja avauskentälliset esiteltiin suuren maailman tyyliin ja katsomokin oli lähes täynnä paikallisia salibandyfaneja!

Olimme omassa alkulohkossamme voittaneet isäntäjoukkueen 5-8 ja lohjalaisleirissä peräänkuulutettiin kovasti revanssia. Katsomo kannusti omiaan kovaäänisesti varsinkin ennen peliä, mutta se ei tällä kertaa auttanut LoSBia kunnon taisteluun. Joukkue vaikutti jollain lailla saman tyyppisesti hengettömältä kuin edellisessä kohtaamisessamme vai liekö kyseessä ollut kotikatsomon luoma paine. Joukkue on täynnä taitavia ja kokeneita pelimiehiä ja vaikka kaikki eivät nyt loorassa olleetkaan emme tosiasiassa olleet kunnolla pulassa koko pelin aikana. 

Ensimmäisessä erässä teimme kaksi maalia, toinen oli maaliton ja kolmannessa siirryimme jo 0-4 johtoon, kunnes peli vasta alkoi. LoSB onnistui viimein kaventamaan 41. minuutilla 1-4 ja minuutti siitä 2-4. Viimeiset pari minuuttia lohjalaiset painoivat päälle siten kuin olisivat voineet tehdä pelin alusta alkaen, mutta se oli jo myöhäistä. Mukava ja makea parin maalin vierasvoitto meille 2-4.

Pistemiehet: Oskari 2+0, Teemu 0+1, Eero 1+0 (pelin hienoin maali), Tomi 1+0, Roope 0+1. Vierasjoukkueen parhaana palkittiin Oskari. Yhtä hyvin tunnustus olisi voinut mennä maalivahti Santulle, joka pitkän loukkaantumisen jälkeen on kuntoutumassa ja pelasi loistavan ottelun maalin suulla. Vaikka LoSB piti palloa enemmän ja pyöritteli sitä pääsääntöisesti ulkokehällä pelaajalta toiselle olivat maalia kohti lopulta tulleet laukaukset todella vaarallisia. Ne pystyi Santtu viimeisenä lukkona kuitenkin hienosti hoitelemaan. Peittopelimmekin toimi taas tänään viime viikonloppua paremmin. Puolustuksessa erottui myös vahvan päivätyön tehnyt Jere.

Sarjan muut kaksi tapahtumaottelua pelataan joulukuun alussa ja seuraava täysi ottelukierros pelataan taas Tennarissa 16.12. Silloin olemmekin kylmäävän haasteen edessä kun vastaamme asettuu vahvasti pelit aloittanut Loviisan Tor sekä toisessa pelissä tässä sarjassa todennäköisesti tappiottomaksi jäävä suvereeni Tiikerit

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Wahlman TomiEi syöttäjää
0 - 200:00Viisteensaari OskariDahlström Teemu
0 - 300:00Viisteensaari OskariEi syöttäjää
0 - 400:00Reijonen Eero Vornanen Roope
1 - 400:00VastustajaVastustaja
2 - 400:00VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
16Reijonen Eero
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
81Laalo Ville
Kenttäpelaaja
83Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja