M-team II - A Pojat (6 - 4)

Aika: 26.11.2017 14.30
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Nuorten 1.divisioona ylempi jatkosarja E-S, A-lohko


FC Tuusulan pelihistorian toinen Nuorten 1.divisioonan E-S:n ylemmän loppusarjan peli oteltiin M-team II vastaan. Ykkönenhän pelaa Nuorten SM-sarjaa ja on esiintynyt siellä vakuuttavasti. Pelimiehiä on kuitenkin riittänyt myös varsin laadukkaaseen A-2-joukkueeseen, mikä nimikkeenä heitä kyllä hieman vähättelee.

Mikäli toimitus on oikein tulkinnut on tuohon toisen alkulohkon voittajaksi yltäneeseen porukkaan liittynyt tuoreeltaan vielä pari kovan luokan vahvistusta. Tilastoissa heitä ei pitkään ole näkynyt, mutta otteet kentällä ovat sitä luokkaa, että iloa heistä voi olla vielä paljonkin.

M-teamilla oli alla kuitenkin aamupelistä rökäletappio Tiikereitä vastaan. Se ei saanut meitä millään lailla odottamaan helppoa ottelua - eikä siitä sellaista tosiaan tullutkaan.

Nyt on annettava vastustajalle tunnustusta siitä, että he tekivät meistä tänään todella huonoja. Heillä oli tasapainoiset kentälliset, joissa jokainen tiesi paikkansa. Vaikka kuviot olivat välillä hyvinkin opetellun oloisia oli se myös tehokasta. Kolmas erä oli osaltamme pelin heikoin. Virheitä ja vääriä ratkaisuja tuli meille paljon ja heidän herkkyytensä reagoida taktisesti tilanteisiin oli kadehdittavaa. Lisäksi he saivat monta onnistumista sellaisistakin paikoista joista yleensä ei pitäisi onnistua. Mitä pidemmälle peli eteni sen vapautuneemmaksi kävivät heidän otteensa ja sitä väkinäisempää oli meidän pelimme. Kahden erän jälkeinen johtomme suli tasaisin väliajoin tulleisiin vastaiskuihin ja neljä maalia ennen Oskarin 6-4 kavennusta oli liikaa.

Muutama minuutti ennen loppu meillä oli oma momentumimme. Aloimme saada sitä tuttua FCT taistelua esille ja homma alkoi näyttää jo siltä, että tässähän voisi tapahtua vielä vaikka mitä. Se hajosi kuitenkin sitten kummallisesti. Roope kääntyili pallon kanssa M-teamin maalin takana ja lopulta yksi sinipaidoista sai jäähyn kampituksesta kaatuen samalla Roopen päälle. Ylivoimapeliä innokkaasti odottaessamme kävikin ilmi, että Roopelle tuomittiin samasta tilanteesta jäähy jälkipelistä ("potkaisu"!) M-teamin pelaajiston sitä kovaäänisesti vaatiessa. Kapteenimme tiedustellessa jäähyn syytä kerrottiin sen johtuneen "lyönnistä". Virallisessa pöytäkirjassa syy on "vaarallinen peli". Toimitus ei mielellään arvostele tuomareita, mutta katsomoon homma näytti kyllä ihan yksipuoliselta.

Tasakentällisin M-team piti palloa taktisesti fiksusti eikä päästänyt meitä enää lähellekään maalipaikkoja. Emme me tähän jäähyyn tietenkään kaatuneet, mutta harmittaahan tuo kuitenkin. 

M-team on hyvä joukkue jolla on tasaiset kentälliset. Silti jäi vähän sellainen maku, että ihan kaikkea emme tässä vielä osanneet näyttää!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 1 (yliv.)00:00Karjalainen Juuso Vornanen Roope
1 - 100:00VastustajaVastustaja
1 - 2 (yliv.)00:00Viisteensaari OskariEi syöttäjää
1 - 300:00Komulainen LeoViisteensaari Oskari
2 - 300:00VastustajaVastustaja
3 - 300:00VastustajaVastustaja
4 - 300:00VastustajaVastustaja
5 - 300:00VastustajaVastustaja
6 - 300:00VastustajaVastustaja
6 - 400:00Viisteensaari OskariDahlström Teemu
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
72Vaarala Aarre
Maalivahti
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
81Laalo Ville
Kenttäpelaaja
83Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja