Loviisan Tor - A Pojat (3 - 3)

Aika: 16.12.2017 11.30
Paikka: Tennarin Palloiluhalli
Sarja: Nuorten 1.divisioona ylempi jatkosarja E-S, A-lohko

Avauspelissä vastassa ennen päivän kierrosta sarjan piikkipaikalla ollut Loviisan Tor. Mukana heillä käytännössä melkein kaikki parhaat pelaajat.

Lähdimme peliin ennakkoluulottomasti ja pienen alkuihmettelyn jälkeen saimme koneet kunnolla käyntiin ja yllättäen hallitsimme ensimmäistä erää selkeästi. Maalit olivat kuitenkin tiukassa ja vasta usean maalipaikan jälkeen Jere onnistui yllättämään vastustajan maalivahdin yllättävällä rannarilla.

Toisen erän alussa tuomari tulkitsi sääntöjä kirjaimellisesti ja ajoi rikkoutuneen mailansa laidan yli pois tieltä heittäneen Teemun jäähylle. Torin kokenut ykköskenttä jauhoi minuutissa tasoituksen ja yht´äkkiä koko pelin hallinta siirtyi loviisalaisille. Muutaman minuutin päästä meille toinen takaiskumaali ja kolmannen erän alkuun (17 sek) heti kolmas - taas miesten ykkösdivisioonassa marinoituneen ykköskentän voimin!

Onneksi emme menettäneet uskoamme vaan kovan työnteon kautta saimme pelistä uudelleen otteen ja aloimme hallita tapahtumia. Ensin Oskari kavensi 3-2 ja lopulta siirretyn rangaistuksen aikana tasoitti 3-3 tiivistettyämme siinä vaiheessa kahteen kenttään. Voittomaali suorastaan roikkui ilmassa ja saimmekin vielä rankkarin 2 sekuntia ennen ottelun päättymistä. Rankkarin "ansainnut" ja kolhittu Teemu ei kuitenkaan tällä kertaa saanut sitä sisään, joten tasasimme pisteet tässä hyvätasoisessa ottelussa.

Maalivahdin torjunnoista voi päätellä meidän hallinneen pelitapahtumia varsinkin ensimmäisessä erässä. Santulla 1 torjunta, Loviisan Torin molarille niitä merkittiin 11! Muut kaksi erää menivät jo tasaisemmin.

Maalissa Santtu oma rauhallinen ja varma itsensä. Oskarille "normi" 2+0 ja ärhäkkäälle sekä yritteliäälle Villelle huippupeli puolustuksessa.