A Pojat - Tiikerit (1 - 4)

Aika: 16.12.2017 16.00
Paikka: Tennarin Palloiluhalli
Sarja: Nuorten 1.divisioona ylempi jatkosarja E-S, A-lohko


Viime kaudella SM-sarjasta ykkösdivariin tippunut Tikkurilan Tiikerit tiedettiin vahvaksi ja vaikeaksi vastustajaksi. Vaikka heillä oli samaan aikaan käytännössä kentällinen pelureita miesten 1.divarin pelissä riitti taitavia ja kokeneita pelimiehiä vielä lauantai-illan kunniaksi meitäkin vastaan.

Olimme alusta alkaen huonoja tai Tiikerit hyvä tai sitten vähän molempia. Taitavat ja omaa peliään kärsivällisesti pelanneet tikkurilalaiset hallitsivat ottelutapahtumia käytännössä läpi koko pelin

Jollain lailla FC Tuusulan pelaajat olivat passiivisia tai vähän väsyneitäkin ja kun mikään ei alussa onnistunut ei peliotteesta saatu sitten kiinni enää ottelun edetessäkään. 

Peittopelimme ei toiminut ollenkaan totutulla tavalla ja Tiikereiden pakit pääsivät laukomaan ja luomaan hurjan näköisiä tilanteita maalillemme. Vain tappiosta huolimatta hyvin pelannut Aarre maalissa esti vielä rumempien lukemien syntymisen.

Toisessa päässä saimme toki luotua tilanteita mekin, mutta mikään ei mennyt sisään vapaastakaan paikasta. Kun rentous katoaa ja tilalle astuu kipsi on seuraus juuri tämä. Vastustajan maalivahti on varmasti sarjan kookkain ja kun siihen lisätään vielä kadehdittavan muhkeaksi topatut pehmusteet on maalin suulla jo aika paljon  pinta-alaa.  Sen lisäksi hänen torjuntatyöskentelynsä oli pelin tiimellyksessä erinomaista! Aika vaikea oli hyvän puolustuksen keskeltä löytää vapaita koloja! Reilu puoli minuuttia ennen loppusummeria Tuomas onnistui kuitenkin rikkomaan kuparisemme kierteisellä rannarilla.

Tikkurilan Tiikerit on hyvä joukkue - ei siinä mitään. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että  pystymme paljon parempaan kuin mitä tänään nähtiin...uusi vuosi, uudet kujeet!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 116:01VastustajaVastustaja
0 - 216:44VastustajaVastustaja
0 - 325:56VastustajaVastustaja
0 - 441:41VastustajaVastustaja
1 - 444:26Siltala TuomasVornanen Roope
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Vaarala Aarre: 15 torjuntaa
Vastustaja: 17 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
66Ilonen Patrik
Kenttäpelaaja
72Vaarala Aarre
Maalivahti
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
81Laalo Ville
Kenttäpelaaja
83Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja