LoSB - A Pojat (6 - 5)

Aika: 20.1.2018 11.30
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Nuorten 1.divisioona ylempi jatkosarja E-S, A-lohko

Vuoden ensimmäisessä sarjapelissa kohtasimme Losbin, jolle emme olleet tällä kaudella hävinneet vielä kertaakaan.

Pelin alku oli hankala emmekä saaneet pallon hallintaan oikein otetta. Lohjalaiset karvasivat hyvin hankaloittaen avauksiamme ja estäen mielekkäät syöttölinjat. He tuntuivat hallitsevan pienemmän "NHL-kaukalon" metkut muutenkin varsinkin alussa meitä selvästi paremmin.

Losbin ensimmäisen laukaus reilun kahden minuutin kohdalla painui vastustamattomasti maaliimme. Kuusi minuuttia myöhemmin peli oli jo 2-0. Meillä oli erinomaisia vaikeuksia saada rentoa peli-iloa esiin - jouduimme tekemään pelin rakentamiseksi poikkeuksellisen paljon työtä ja senkin vielä väkisin.

Erän loppupuolella koko päivän liekeissä ollut tutkapari Teemu - Oskari onnistui ensimäisen kerran mutta 5 sekuntia siitä seuraavasta aloituksesta vastustajan pelaaja onnistui jotenkin kummallisesti pompottelemaan pallon ensin puolustuksemme ohi ja sitten molarimme Santun kautta maaliin. Olimme taas kaksi maalia perässä!

Muutaman minuutin päästä Roope lähetti maalille "putoavan lehden" joka yläkierteisenä ei mennytkään maalin yli vaan kaarsi ylänurkkaan. Seuraava maali merkittiin kuitenkin taas Losbille ennen Niilon upeaa kavennusta ylänurkkavedolla Teemun poikkarista, mutta kaksi seuraavaa maalia meni taas lohjalaisille. Peli oli jo ratkaisevan tuntuisesti naapurille 6-3.

Vasta kolmannen erän lopulla saimme koneet kahdella tiivistetyllä kentällä käyntiin ja ottelun hallinta siirtyi selvästi meille. Jatkuvan myllytyksen aikana Oskari kavensi 6-4 ja Teemu vielä 62 sekuntia ennen loppua 6-5. Takaa-ajo ilman maalivahtia ei kuitenkaan johtanut palkintoon asti vaan hurjasta yrityksestä huolimatta pisteet jäivät nyt Losbille.

Meillä oli tänään kyllä aivan riittävästi maalipaikkoja. Heikko viimeistely ja lohjalaisten liekeissä ollut maalivahti rajoitti kuitenkin maalimääräämme . Muutaman aivan käsittämättömän taidon tai tuurin osoituksena hän pystyi jostain ilmestymään jo  tyhjänä ammottavan maalin eteen. Torjuntojen määrä puhuu  ottelun kulusta omaa kieltään - Santulla torjuntoja 18 ja vastustajalla 28!