A Pojat - Loviisan Tor (6 - 1)

Aika: 28.1.2018 17.30
Paikka: Loviisan liikuntahalli
Sarja: Nuorten 1.divisioona ylempi jatkosarja E-S, A-lohko


Illan Loviisassa jo hämärryttyä oli meillä vielä edessämme tiukka koitos isäntäjoukkuetta vastaan. Loviisan Torin miesten edustusjoukkueella oli samaan aikaan peli Limingalla, mutta kovin isoa lovea A-juniorijoukkueeseen se ei ollut aiheuttanut vaan keltapaidat marssivat kaukaloon kovalla nipulla. 

Tähän peliin lähdettiin taas vähän muokatuin kokoonpanoin ja ainakin katsomoon näytti siltä, että nyt olimme onnistuneet rakentamaan kolme tasaista kentällistä joista jokainen pystyi painamaan pelin hyökkäyspäähämme.

Ensimmäinen erä tahkottiin tarkasti puolin ja toisin virheitä välttäen. Vetopaikat onnistui molempien joukkueiden puolustus peittämään ja maalivahdit hoitivat loput.

Toisen erän alkupuolella tänään erinomaisessa vireessä ollut Tomas sai kunnian lähteä ampumaan meille alivoimalla tuomittua rankkaria. De Tomaso ei jättänyt jossitteluille varaa vaan täräytti ilman sen suurempia elkeitä pallon yläpesään.

Viisi minuuttia tästä pääsi vastustajan jäähyltä kaukaloon hypännyt pelaaja yllättämään puolustajamme ja veivasi karkumatkansa päätteeksi pelin tasoihin. 

Siitä eteenpäin kaikki pelin maalit tehtiinkin sitten toiseen päähän vaikka itse pelitapahtumat eivät niin yksiselitteisesti sitä ennustaneetkaan. Ensimmäisessä ottelussa takkuillut peittopeli onnistui nyt upeasti ja Loviisa veti palloja blokkiin tämän tästä. Tapoimme pelissä taistellen  myös kaikki neljä jäähyä ilman takaiskua. Ja jos päiväpelissä vastustajan maalivahti loisti oli nyt kyllä oman molarimme Aarre Vaaralan vuoro. Hän teki useita uskomattomia pelastuksia juuri silloin kun peli oli vielä ratkaisuvaiheissaan. Loput loviisalaisten laukauksista menivät maisemiin ja nyt näytti siltä että onnetarkin oli kääntänyt kasvonsa meihin päin. Mitä pidemmälle peli eteni sen tuskaisemmaksi loviisalaisten taistelu kävi rentouden kadottua otteista. Niin tuttua meillekin M-team-pelistä!

Arvokas voitto FC Tuusulalle selvin lukemin 6-1!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 0 (rang.)17:55Lindström TomasEi syöttäjää
1 - 122:59VastustajaVastustaja
2 - 123:38Lindqvist Otto-WaltteriLindström Tomas
3 - 125:22Dahlström TeemuViisteensaari Oskari
4 - 127:40Mäkelä NiiloDahlström Teemu
5 - 1 (tm)42:17Lindström TomasOlander Lasse
6 - 142:56Viisteensaari OskariMäkelä Niilo
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Vaarala Aarre: 8 torjuntaa
Vastustaja: 15 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
16Reijonen Eero
Kenttäpelaaja
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
72Vaarala Aarre
Maalivahti
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
81Laalo Ville
Kenttäpelaaja
83Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
-Lindqvist Otto-Waltteri
Kenttäpelaaja