Loviisan Tor - A Pojat (8 - 3)

Aika: 3.3.2018 11.30
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Nuorten 1.divisioona ylempi jatkosarja E-S, A-lohko


Viimeiseen sarjakierroksen peleihin lähtötilanne oli synkeä. Sekä päävalmentaja, joukkueenjohtaja että kentällinen avainpelaajia oli sairauden vuoksi sivussa ja kahdesta paikalle päässeestä kentällisestäkin osa vielä toipilaita. Edeltävän viikon harjoituksista puuttui 10 pelaajaa! Aika harmillinen tilanne varsinkin nyt kun kauden tärkeimmät pelit ovat edessä.

Lisäksi ennen avauspeliä FC Tuusulan pojat tuntuivat vahvasti olevan sitä mieltä, että päivän ottelutuloksilla ei olisi juuri merkitystä. Inhimillistä, mutta ei toivottavaa varsinkin, kun meillä oli olemassa teoreettinen mahdollisuus sarjan kakkostilaan ja suoraan jatkopaikkaan 1.divisioonan loppusarjaan. Tämä olisi tosin edellyttänyt meiltä voittoa molemmista peleistä ja vastaavasti LoSBille kahta häviötä. 

Yllä oleva näkyikin sitten ottelussa Loviisan Toria vastaan oikein korostuneesti. Hävisimme kaikki kaksinkamppailut, peitimme laukauksia huonosti, emme antaneet pallon tehdä töitä vaan yritimme kuljettaa yksin koko kentän läpi ja hankimme ison määrä jäähyjä. Jälkimmäisistä tosin on todettava, että ihan perustelluilta eivät ainakaan kaikki niistä tuntuneet sillä mm. aina loppuun asti yrittävä Otto sai kolme peräkkäistä jäähyä kaksinkamppailutilanteissa, joissa oli vain vastustajaansa vahvempi. Yksi tuli vielä kompastumisesta johtuvasta kaatumisesta, jonka seurauksena vastustajakin kaatui. Jäähy jälleen meille!

Loviisalaiset olivat saaneet nyt ylivoimapelinsä kuntoon. Kotihallissaan meille koetun 1-6 tappion sijaan he pelasivat nyt järkevästi ja nopeasti palloa liikuttaen. Jokaisen meille tuomitun jäähyn (+yksi siirretty rangaistus) aikana soi verkko aina omassa päässämme. Tasakentällisin pelattaessakin  olimme koko ajan askeleen jäljessä kun vastustaja piti palloa taitavasti ja taktisesti järkevästi.

Koko pelaajistosta vain maalivahti Aarre pelasi koko lailla omalla tasollaan.  Vaikka paljon pelaajia on pois ja outoja kavereita vierellä pitäisi silti pystyä paljon parempaan. Loviisalla oli selkeästi suurempi halu voittaa tämä peli ja niin siinä lopulta selvästi kävikin. Tappio lukemin 8-3 ei jätä mitään arvelujen varaan!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:21VastustajaVastustaja
2 - 0 (yliv.)05:30VastustajaVastustaja
3 - 0 (yliv.)08:09VastustajaVastustaja
4 - 0 (yliv.)22:04VastustajaVastustaja
4 - 122:21Dahlström TeemuKomulainen Leo
5 - 126:17VastustajaVastustaja
6 - 1 (yliv.)32:46VastustajaVastustaja
7 - 135:30VastustajaVastustaja
7 - 235:58Vornanen RoopeAaltonen Joonas
8 - 240:31VastustajaVastustaja
8 - 343:43Simonaho JuliusLindqvist Otto-Waltteri
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Vaarala Aarre: 15 torjuntaa
Vastustaja: 16 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
72Vaarala Aarre
Maalivahti
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
81Laalo Ville
Kenttäpelaaja
83Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja
-Lindqvist Otto-Waltteri
Kenttäpelaaja