AC HaKi - A Pojat (3 - 2)

Aika: 22.11.2017 17.30
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Harjoituspelit


Olemme pelanneet kauden aikana 3 harjoituspeliä ja ne kaikki AC HaKia vastaan. Näissä tasaisissa peleissä molemmat joukkueet ovat pelanneet koko lailla tosissaan, mutta ihan veren maku suussa ei kuitenkaan. Pelaajat ovat suurelta osin hyviä kavereita keskenään ja pelanneet vuosien varrella samoissa joukkueissa. 

Meidän teemanamme tänään oli saada arvokasta pelituntumaa käytännössä n. kuukauden mittaisen pelaamattoman jakson jälkeen. Vaikka sarjatauko tuntuukin turhan pitkältä on joukkueita yllättävän vaikea saada innostumaan harjoituspeleistä. Ehkä ei haluta paljastaa kortteja ennen sarjapelien alkua tai sitten ne eivät muuten vaan sovi aikatauluun. AC HaKille tämä sopi kuitenkin hyvin - kiitos siitä.

Sunnuntaina alkavia Nuorten 1.divisioonan ylemmän jatkosarjan pelejä ajatellen tämä palveli meitä erinomaisesti. Jos olisimme lähteneet pyhänä tosipeleihin ilman pelituntumaa voisi kyyti olla kovinkin kylmää. Palataan sarjan avauskierroksen jälkeisiin tunnelmiin viimeistään alkuviikosta.

Itse pelissä ei meidän poikiemme tuntuma ollut paras mahdollinen. Toisaalta AC HaKin kotikenttä Campossa on edelleen (korjauksen jälkeenkin) kummallisesti palloa pompottava. Taitava pelaajahan osaa toki ottaa olosuhteet huomioon, mutta nyt se ei tahtonut onnistua millään. 

Ensimmäinen erä meni Hakille 1-0 ja heillä pelikin oli paljon meitä paremmin kontrollissa. Pikku hiljaa pääsimme vähän paremmin tuntumaan kiinni ja lopulta maalipaikkojakin rupesi siunaantumaan hurja määrä. Sisään ei vaan saatu juuri mistään ja vaikka vastustaja säästeli laukauksiaan viimeiseen asti aina vaan vielä kerran palloa siirrellen merkittiin pelin viimeinen maali heille 45 sekuntia ennen ottelun päättymistä. Erikoista oli että molempiin päihin tehtiin yksi alivoimamaali mikä kertoo ainakin kontrollin puutteesta erikoistilanteissa.

Hyvää ottelussa oli Villen, Aken ja Tomin pirteä peli-ilme, Santun varmuus maalin suulla sekä Oskarin "perinteinen" karvauksen jälkeinen soolomaaliin päättynyt läpiajo. Pluspuolelle jäi myös vahvasti Tomaksen mainio oivallus alivoimapelimme aikana. Saatuamme kulmavaparin hyökkäyspäässämme säntäsi melkein koko Hakilauma vaihtoon ja Tomaksen oivaltava vapari tavoitti maalilla väijyneen Roopen. Hieno alivoimamaali.

Parantamiseen varaa jäi pallokontrolliin, nopeisiin ja helppoihin avauksiin jalalla tuonnin sijaan sekä tarkkuuteen maalintekotilanteissa. Sarjapelit tuonevat myös liikkeeseen automaattisen lisän!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaVastustaja
1 - 100:00Viisteensaari OskariEi syöttäjää
1 - 2 (aliv.)00:00Vornanen RoopeLindström Tomas
2 - 2 (aliv.)00:00VastustajaVastustaja
3 - 200:00VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
16Reijonen Eero
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
72Vaarala Aarre
Maalivahti
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
81Laalo Ville
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja