Kekavas Bulldogs - A Pojat (5 - 3)

Aika: 5.1.2018 19.15
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HFC 2018


No, niin...Helsinki Floorball Cup saatiin osaltamme käyntiin viikon päätteeksi perjantai-iltana, joka ei ajankohtana ole siitä tavanomaisimmasta päästä. Harmiksemme kokoonpanosta puuttui neljä pakkia ja yksi hyökkääjä, joten kaikki pelaajat eivät olleet tänä iltana omalla mukavuusalueellaan eikä kentällisissä välttämättä ollut tuttua kaveria vierellä

Vastassa hankaksi arvioitu latvialainen porukka, joka oli ensimmäisessä ottelussaan peitonnut toisen suomalaisjoukkueen Enon Timantit tylysti 7-2. Kekavas Bulldogs olikin isokokoinen, vauhdikas ja fyysinen joukkue, joka ei kuitenkaan taidollisesti ollut FC Tuusulaa edellä. 

Yhtä kaikki hyvin valmistautunut ja kovaan  hurmioon itsensä lietsonut latvilaisporukka tuli heti alussa päälle kuin yleinen syyttäjä. Emme päässeet ottelun alkuhetkillä edes normaaliin treenimoodiin vaan kohtalokkaat pallon menetykset johtivat siihen, että peli oli kahden minuutin jälkeen vastustajalle 2-0. Kun otteluaika näissä peleissä on vain 2 x 15 min. (ilman katkoja) olimme aika hankalassa takaa-ajotilanteessa. Varsinkin kun näytti siltä, että isokokoinen ja keski-iältään vanhempi porukka tallaa meidät koko lailla jalkoihinsa.

Pikkuhiljaa toivuimme kuitenkin alkushokista ja aloimme saada otetta pelistä. Taitoetumme ei kuitenkaan täysin päässyt oikeuksiinsa, sillä tuomarilinja salli tänään todella kovan sääntöjen rajamailla olevan kontaktipelin ja lukuisat erityisesti ovelasti mailan varteen kohdistuneet vastustajan iskut. Tähän on ehkä sitten totuttava, mutta hieman erilaisen valmistautumisen se peleihin kyllä vaatii. Onneksi vältyimme loukkaantumisilta lukuunottamatta Paten ilkeältä vaikuttavaa polvivammaa, joka tuo lisää tuskaa puolustuspäähän jatkoturnausta ajatellen. Yksi selkeä maalikin meiltä hylättiin kun olimme 3-2 tappiolla, mutta tällä kertaa tuomarit näkivät asian näin. Ottelu päättyi lopulta 5-3 latvialaisten voittoon, mutta olisi kyllä  hienoa saada heitä vastaan revanssi viikonlopun aikana!

Huomenna jatketaan - edessä on kolme peliä, joita ei tässä vaiheessa kannata vielä kovin paljon ennakkoon spekuloida. Palataan asiaan - pysytelkää kanavalla!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 100:00Komulainen LeoReijonen Eero
2 - 2 (yliv.)00:00Aalto JuhoKomulainen Leo
3 - 200:00VastustajaVastustaja
4 - 200:00VastustajaVastustaja
5 - 200:00VastustajaVastustaja
5 - 300:00Dahlström TeemuLindström Tomas
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Lajunen Santeri : 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
16Reijonen Eero
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
66Ilonen Patrik
Kenttäpelaaja
72Vaarala Aarre
Maalivahti
83Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja