A Pojat - Enon Timantit (8 - 2)

Aika: 6.1.2018 18.30
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HFC 2018


Lauantain kolmannessa ja viimeisessä pelissä vastassa oli jo tutumpaa "tavaraa". Enon Timantit-niminen kokoonpano oli pääkaupunkiseudulta koottu nippu entisiä ja nykyisiä kokeneita ja taitavia pelimiehiä, jotka kaveripohjalta olivat lähteneet pitämään hauskaa Helsinki Floorball Cupiin. 

Sen verran osaamista heiltä kuitenkin löytyy, että he ennen peliä olivat jo varmistaneet turnauksessa vähintään kolmospaikan ja hyvät asemat sunnuntain sijoitusotteluihin. Meille taas oli tärkeä saada voitto, jotta paikka kolmen parhaan joukkoon  varmistuisi emmekä joutuisi  "pitkän kaavan mukaan" pyhän ensimmäiseen aamupeliin.

Pelin osittainen panoksettomuus näkyi Enon Timanttien otteista pelin alusta sen loppuun. Vaikka he saivat nopeasti tasoitettua avausosumamme ei 1-1 tilanteesta eteenpäin ollut missään vaiheessa epäselvyyttä ottelun voittajasta. Vyörytimme jatkuvalla syötöllä vaarallisia hyökkäyksiä vastustajan maalia kohti ja voitimme pelin lopulta tylyin lukemin 8-2.

Vastustajan hengettömyys ei silti vie mitään pois pelaajiemme onnistumisen ilosta, sillä nyt jokainen joukkueestamme esiintyi kaukalossa erinomaisesti. Pisterohmut näkyvät maalitilastossa, mutta ei pidä unohtaa vähemmän pisteitä tekeviä puolustajiamme, joiden panos kentällisen onnistumisessa on merkittävä. Pallovarmuus ja peliä rakentavat avaukset luovat pohjan varmalle oman pään pelaamiselle sekä onnistuneelle hyökkäyspään toiminnalle. On toisinaan suorastaan harmillista, että tässä lajissa ei noteerata ns. kakkossyöttöjä.

Turnauksen tulospalvelu on iltapäivällä ja illalla ollut huolellisesti tukossa, joten joitain yksityiskohtia ei FCT-toimitus ole päässyt nyt tarkastamaan. Näyttää kuitenkin siltä, että pelaamme huomenna klo 11.20 välieräottelussa, jonka voittaja pääsee koko turnauksen finaaliin ja häviäjä pronssipeliin. Vastassa tässä välieräpelissä on todennäkäisesti jälleen Enon Timantit, joka tulee kaukaloon satavarmasti aivan erilaisella asenteella kuin tänään. 

Huomisiin siis - pysytelkää kanavalla!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Viisteensaari OskariDahlström Teemu
1 - 100:00VastustajaVastustaja
2 - 100:00Komulainen LeoViisteensaari Oskari
3 - 100:00Aaltonen JoonasLaalo Ville
4 - 100:00Dahlström TeemuViisteensaari Oskari
5 - 100:00Simonaho JuliusAaltonen Joonas
5 - 200:00VastustajaVastustaja
6 - 200:00Aalto JuhoViisteensaari Oskari
7 - 200:00Komulainen LeoViisteensaari Oskari
8 - 200:00Wahlman TomiVornanen Roope
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
72Vaarala Aarre
Maalivahti
81Laalo Ville
Kenttäpelaaja
83Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja