A Pojat - Enon Timantit (4 - 3)

Aika: 7.1.2018 11.20
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HFC 2018


Välieräotteluun oli edellisillan ottelussa meille selkeästi hävinnyt Enon Timantit saanut muutaman kovan vahvistuksen lisää ja latautunut selvästi muutenkin aivan uudella asenteella. 

Ensimmäinen maali menikin tasaisista kenttätapahtumista huolimatta vastustajalle kun kova kaukoveto upposi verkkoomme. Eero pääsi melko nopeasti kuittaamaan Juliuksen syötöstä ja vielä ennen erätaukoa Teemu löi Juhon syötön sisään 2-1.

Heti toisen erän alkuun Tomi käänsi terävästi Juliuksen tarjoilun takanurkkaan ja alkoi jo vähän helpottaa. Pinkkipaitainen vastustaja ei kuitenkaan hellittänyt vaan hyökkäys toisensa jälkeen vyöryi maalillemme. Erityisesti hyökkääjänä pelannut Kasper Tähkä toi heidän peliinsä edelliseen iltaan verrattuna lisää liikettä, pelotetta ja laukaisuvoimaa. Laukaisuissa Enon Timantit olikin erityisen vaarallinen.

Vastustajan painostus tuottikin tulosta ja kahden kieltämättä hienon maalin jälkeen varsinainen peliaika päättyi tasan 3-3 ja ryhdyttiin odottelemaan ratkaisua rankkarikisasta. Katsomossa jännitys nousi huippuunsa sillä Enon Timanttien kaveriporukassa oli useita taitavia ja SM-tasolla kokeneita pelureita.

Kovan pelin jälkeen ja paineen alla rankkareissa onnistuminen osoittautui yllättävän vaikeaksi molemmille joukkueille. Maalissa Aarre oli yrityksissä hyvin mukana ja vain K. Tähkä onnistui hänet kertaalleen ohittamaan. Meillä vastaavasti vain Tomas sai huijattua kolmen laukojan kisassa ET:n maalivahdin. Seuraavat neljä kierrosta edettiin maalitta kunnes Tomas vihdoin päätti piinan ja veivasi kahdeksannessa parissa aikamoista rohkeutta vaativan kuvion jälkeen pallon verkkoon. Irtipäässyt ilo oli joukkueessamme vilpitön ja edessä oli turnausfinaali

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00VastustajaVastustaja
1 - 100:00Reijonen Eero Simonaho Julius
2 - 100:00Dahlström TeemuAalto Juho
3 - 100:00Wahlman TomiSimonaho Julius
3 - 200:00VastustajaVastustaja
3 - 300:00VastustajaVastustaja
4 - 3 (rang.)00:00Lindström TomasEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Vaarala Aarre: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
16Reijonen Eero
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
20Dahlström Teemu
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
72Vaarala Aarre
Maalivahti
83Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja