A Pojat - Loviisan Tor (3 - 8)

Aika: 4.3.2018 14.45
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Nuorten 1.divisioona, E-S, karsinta pääsystä loppusarjaan

Ratkaisevassa aluekarsintafinaalissa tuli vastaan samainen Loviisan Tor, jolle eilen hävisimme viimeisellä sarjakierroksella ponnettoman esityksen jälkeen 8-3.

Tiesimme että tänään on tietysti eri peli, mutta täysin pelikuntoisia vahvistuksia emme olleet saaneet sittenkään mukaan. Loviisalla oli sen sijaan marssittaa looraan täyslaidallinen miesten 1.divaripeleissä tällä kaudella keitettyjä pelaajia, jotka toivatkin heille otteluun merkittävän materiaaliedun.

Taistelimme urheasti ja tasaväkisesti pelin alussa, jota leimasi varovaisuus puolin ja toisin.  Virheitä vältettiin kuin ruttoa ja olimme hienosti pelissä mukana aina johtotilanteessa 3-2 saamaamme jäähyyn asti. Torin pelätty ylivoimapeli jauhoi lopulta tasoituksen ja vajaat viisi minuuttia siitä kaksi maalia perä perään. Tämän jälkeen ei voittajasta ollut enää epäselvyyttä loviisalaisten pelin vapauduttua. Heidän pallonhallintansa ja ratkaisujen älykkyys olivat omaa luokkaansa eikä meillä enää ollut uskoakaan nousta taistelemaan ottelun voitosta. Tor teki vielä kolme maalia lisää, voitti kolmannen erän 5-0 ja koko ottelun samoin luvuin kuin eilenkin. Sillä erolla tosin, että nyt taisteltiin upeasti, mutta materiaalimme ei vain tänään riittänyt parempaan. Aarre pelasi maalissa hienosti kahdeksasta takaiskusta huolimatta. Erityinen huomio ja kiitos jälleen Otolle, joka pelasi nyt viimeisen A-poikajunioreiden sarjaottelun. Todella sääli,että pelit loppuivat, sillä vuoden vaihteen jälkeen rosteriinne liittynyt Otto on ollut niissä painonsa arvoinen kultaa!

Onnea Torille karsintataipaleelle- toivottavasti saavat parhaimmat pelaajansa jalkeille myös vielä tärkeämpiin jatkopeleihin!