PS Vissy - Miehet, edustus (6 - 5)

Aika: 22.10.2017 14.30
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2

Ennalta hankala pelikierros oli odotetusti kahden tasaisen ottelun sunnuntaivääntö. Kahden samantyylisen joukkueen Vissyn ja FCT Ä-J:n matsi oli loppuun saakka tasainen ja korostaen loppuun saakka. Ensimmäisessä erässä joukkueet vuoroin johtoon, kun Vissy aloitti maalinteon ja siirryimme erän puolivälissä 2-1 johtoon. Erätauolle kuitenkin lukemissa 2-2.

Toisessa erässä tuomareiden pilliin tarttui ylimääräinen herne ja jäähyjä jaettiin molemmille joukkueille. Erä Vissylle painostuksesta huolimatta 2-1.

Kolmannen erän alussa tultiin tasoihin ylivoimalla, mutta laiska keskittyminen useammassa tilanteessa vei Vissyn ratkaisevan oloisesti kahden maalin johtoon. Peli syttyi kymmenen minuutin läpsyttelyn jälkeen uudelleen liekkeihin viimeisillä minuuteilla. Niilo kavensi ilman maalivahtia 28 sekuntia ennen loppua lukemiksi 5-6. Viimeinen puoliminuuttinen oli kovaa myllytystä vastustajan maalilla ja kolme sekuntia ennen loppua maalin eteen saatiin kova härdelli, jossa tuomareilta meni ohi vuoden viikate mailaan ja lähes yhtä selvästi saatiin tyhjistä maalin ohi. 5-6 Tappio, vaikka tasapeli olisi ollut tilanteiden valossa oikeutettu. Pallonhallinta totutusti FC Tuusula Ä-J:llä, mutta tässä matsissa henkilökohtaiset virheet maksoivat kalliisti, muuten näpeissä olleen pelin.