Miesten edustujoukkue kehittyy tavoitteellisesti

FC Tuusulan miesten edustusjoukkue lähtee ”pakollisen välivuoden” jälkeen määrätietoisesti kehittämään joukkuetta kohti PTS-tavoitettaan eli nousua II-divisioonaan.

Ensi kaudella joukkueen runko muodostuu puolesta kymmenestä rutinoituneesta ja taitavasta sarjajyrästä, jonka lisäksi kuluvalla kaudella haasteita tuonut varusmiespalvelus palauttaa siviiliin puolentoista kentällisen verran nuorempia mutta kokeneita pelimiehiä. Myös muutama lahjakas juniori nousee kausittain oman seuran pelaajapolun kautta mukaan edustusjoukkueen rinkiin. Joukkueen taustalla jatkavat tutut vastuuhenkilöt ja harjoitusolosuhteethan kotihallissa prime-time aikoihin ovat jatkossakin suorastaan loistavat.

FC Tuusulan miesten edustusjoukkue tarjoaa Keski-Uusimaalla salibandyn aikuisten kilpajoukkuetta etsivälle vertailun kestävän ja tavoitteellisen vaihtoehdon. Voimme ottaa rinkiin mukaan vielä muutamia pelaajia, joilla on pelikokemusta mielellään vähintään III-divarista. Tarjoamme mielekkään kasvupaikan aikuisten sarjapeleihin myös taitaville valtakunnallisella tai kilpatasolla juniorisarjoja kolunneille tulevaisuuden lupauksille. Edellytämme halua sitoutua joukkueen yhteiseen tavoitteeseen sekä sitä tukevaan määrätietoiseen harjoitteluun.

Lähde mukaan nousukiitoomme!

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Päävalmentaja Esa Karjalainen:
esa.karjalainen@arenacenter.fi
0400439154

Joukkueenjohtaja Matti Siltala:

matti.siltala@pp.inet.fi
0405570501

Miehet edustus kaudella 2018-19

Joukkue on nyt hyvässä kehitysvaiheessa - minimitavoitteena tällä kaudella on säilyttää sarjapaikka kolmosdivarissa.

Porukan perusrunkona on nippu kokeneita, kovia pelimiehiä. Harjoitus- ja pelirinkiin kuuluu lisäksi myös seuran A- ja B-juniori-ikäisiä tulevaisuuden lupauksia.

Pidemmän tähtäyksen tavoite on tarjota seuran omille junioreille selkeä pelaajapolku sekä keski-uusimaalaisille pelaajille laajemminkin mielekäs paikallinen vaihtoehto salibandyn kilpapelaamiseen. Ajan myötä tavoitteena on vakiinnuttaa edustusjoukkueen sarjapaikka vähintään 2.divisioonassa. FC Tuusula on jo lähtenyt systemaattisesti kehittämään myös salibandyn kerhotoimintaa ja näille nuorille on nyt tarjota pitkäjänteinen selkeä tavoite omalla kylällä.

Tuusulassa pelaat hyvässä seurassa ja upeissa harjoitteluolosuhteissa.

Tervetuloa mukaan Keski-Uusimaan kehittyvimpään salibandyseuraan.

Kysy rohkeasti lisätietoa:

Päävalmentaja Esa Karjalainen:
esa.karjalainen@arenacenter.fi
0400439154

Pelaajavalmentaja Riku Autio:

riku.autio@gmail.com
0503751821

Joukkueenjohtaja Matti Siltala:

matti.siltala@pp.inet.fi
0405570501


Uutiset

Miesten edustujoukkue kehittyy tavoitteellisesti (26.04.2019)
FC Tuusulan miesten edustusjoukkue lähtee ”pakollisen välivuoden” jälkeen määrätietoisesti kehittämään joukkuetta kohti PTS-tavoitettaan eli nousua II-divisioonaan..

Miesten edustusjoukkue päätti sarjakautensa voitokkaasti (23.03.2019)
Miesten pelit Etelä-Suomen III-divarin kakkoslohkossa päättyivät mukavaan voittoon Indians IV:sta. Vaikka omiin meni peräti seitsemän maalia tuotti iloinen  hyökkäyspeli..

Edarille tappio ja tasapeli kotihallissa (25.02.2019)
Miesten edustusjoukkueelle jäi sunnuntain peleistä käteen lopulta vain yksi piste vaikka enemmänkin oli tarjolla. Lue lisää: https://www.fctuusula.fi/joukkue8296/ottelut..

Edarin pelit jatkuvat sunnuntaina kotikaukalossa (22.02.2019)
Kun kolmosdivarin runkosarjan otteluista on enää neljä pelaamatta löytyy FC Tuusulan edustusjoukkue lohkonsa kuutospaikalta 15 pisteellä. Toisaalta supertasaisessa..

Miesten edustusjoukkueelle lauantain peleistä täysi pistepotti (09.02.2019)
Miesten edustusjoukkue nappasi lauantain kahdesta pelistä täyden pistepotin voittamalla sekä sarjakakkosen AC Haki Redin että "paikallisvastustaja" Blackbirds II:n..

07.02.2019  Edarilla kaksi peliä lauantaina
26.01.2019  Edari pesi kasvonsa
12.01.2019  Vuoden avauksessa edarille murskatappio
07.12.2018  Edarille luu käteen yhden pelin kierrokselta
17.11.2018  Miehille päivän peleistä voitto ja tappio
03.11.2018  Miehet edustus - AC HaKi Red tällä kertaa liian vahva
20.10.2018  Edarille niukka tappio sarjakärkeä vastaan
13.10.2018  Edari jatkaa tappioitta