Aika: 2.12.2017 13.00
Paikka: THT-Center
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2

Vajaamiehisenä Kauklahdessa, osa 1

Kärkimatsi, kiva talvinen sää, hyvä fiilis, vähän liian vähän äijiä. SS Storm on sarjan kärkijengejä ja aktiivisesti liikkuva porukka. Kapealla rosterilla kaivettiin verta nenästä ja se näkyi. Avauserä 3-0, joka olisi voinut olla rumempikin. Sovittua pelitapaa on paha noudattaa, kun pää sumenee.

n toiseen erään muutamasta pikkujutusta, peluutuksesta ja ehkä ne jalatkin lopulta aukesivat. Nolla-nolla, jossa molemmilla omat paikkansa. Peli aukesi välillä mallikkasti syöttelemällä.

Kolmannessa erässä nähtiin ihan uusi jengi hyökkäyspäähän. 3-1 peruspari Ap(Arttu). Pari paikkaa lisää, joissa Stormin veska piti joukkuettaan pystyssä. Vastustaja kipsiin ja pakotettu aikalisään. Tämän jälkeen nähtiinkin räikeä tuplavirhe dumarilta ja mailaa hakemaan mennyt Tomi boxiin. YV 4-1. Vielä päästiin kaventamaan, mutta ei ihan riittänyt. Lopputulos 5-2.

Storm - ÄJFCT 5-2