KorsKa - Miehet, edustus (5 - 4)

Aika: 17.12.2017 11.30
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2


Olipahan ottelu...!

Ä-J lähti radanvarren paikallisderbyyn Korskaa vastaan kovin odotuksin. Jalkeille oli saatu perätä 12 kenttäpelaajaa ja mukaan oli kutsuttu mm. yksi puhdas A-junnupohjainen vauhtiketju.

Tunnelma ja peli-ilo lässähti kuitenkin jo ennen ottelun alkua, kun ottelun toinen tuomari alkoi ottaa suurta roolia kaukalossa. Totta on, että peliasuasiat pitäisi olla kaikin puolin kunnossa ennen ottelun alkua, mutta eikö asioista voisi edes keskustella? Nyt Roopen pelipaita ja numerointi olisi kelvannut kaikille muille paitsi toiselle tuomareista. Myös kelloajan tulkinnoista tuli kinaa - seinäkellon näyttämä aika ei nyt kelvannut ja kaikki oli kuulemma liian myöhäistä. Pettynyt ja turhautunut nuori mies ohjattiin siis tylysti katsomoon ilman, että olisi edes yritetty löytää asialle rakentava ja aikuismainen ratkaisu. 

Tunnelma itse peliin oli siis saman tien pedattu. Korska otti heti alkuun ohjat käsiinsä ja pallo oli ensimmäisen kerran pömpelissämme alle puolen minuutin. Tästä kuitenkin toivuttiin ja hienosti koko ottelun pelannut Niilo kuittasi viidennellä  minuutilla. Seuraavan maalin värkkäsi Julius Niilon syötöstä ja homma näytti jo aika hyvältä.

Huippukireä tunnelma johti siihen, että asiallisetkin kysymykset koettiin arvosteluksi ja saimme parikin käytösrangaistusta. Vastustaja käytti tilanteen kertaalleen hyväkseen ennen toisen erän lopulla sattunutta harmillista vastustajan loukkaantumista tahattomasta kyynärpääkontaktista. Siitä tuomitun vitosen aikana verkko soi jälleen omassa päässä, mutta onneksi vain kerran.

Niilo ja Teemu nostivat meidät vielä uudelleen peliin mukaan ja tasoihin ja ote siirtyi selvästi meille. Pelin viimeisellä minuutilla tuomittiin meille vapari mainiosta paikasta maalin edestä ja sitten tapahtui jotain kummallista mihin ei vieläkään ole saatu kunnon selitystä! Ä-J:n pelaajien valmistautuessa vaparin antoon (n. 5 sek.) huusi tuomari kovaäänisesti ja määrätietoisesti "pallo pelissä". Tämän tulkittiin tietysti tarkoittavan sitä, että vapari oli jo annettu. Ossian napauttikin pallon komeasti verkon perukoille, mutta kuinka ollakaan ko. tuomari alkoi levitellä käsiään, hylkäsi maalin ja antoi vaparin vastustajalle. Syynä se, että "pallo oli jo pelissä???????" Ymmärrettävää kyllä, että kovasti kyselimme mitä tässä oikein tapahtui. Sen seurauksena meille tuomittiin jälleen käytösrangaistus, jonka aikana Korska teki voittomaalin pelin viimeisellä minuutilla.

Tämän enempää ei toimitus lähde tässä asioita kommentoimaan - paikalla olleilla jäi tapahtumista kuitenkin epäuskoinen ja ihmettelevä olo!

Itse pelissä hyvää oli A-junnujen esiintyminen. Niilolla ja Juliuksella oli tehokas ja pirteä peli-ilme ja Santtu pärjäsi maalissa hienosti vaikka välillä  kohti tuli tulisiakin laukauksia. Katsomossa istunut Roope sai virallisen kirjanpidon mukaan myös yhden syöttöpisteen - omaan tilastoon se on merkitty oikein eli Juliukselle. 

Muiltakin osin Ä-J:n peli oli pitkästä aikaa vauhdikasta, yritteliästä ja liikkuvaa. Harmi,että se ei nyt tällä kertaa johtanut palkintoon. 

Joulutauolle lähdetään nyt vähän turhautuneissa tunnelmissa, mutta vuoden vaihteen jälkeen on taas uusi ääni kellossa

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:28VastustajaVastustaja
1 - 105:01Mäkelä NiiloLempinen Tomi
2 - 105:56VastustajaVastustaja
2 - 208:37Simonaho JuliusMäkelä Niilo
3 - 2 (yliv.)15:39VastustajaVastustaja
4 - 2 (yliv.)26:51VastustajaVastustaja
4 - 335:48Mäkelä NiiloSimonaho Julius
4 - 441:34Tamm TeemuSimonaho Julius
5 - 4 (tv)43:45VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Lajunen Santeri: 9 torjuntaa
Vastustaja: 6 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
13Väisänen Ossian
Kenttäpelaaja
16Lempinen Tomi
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
27Snell Tommi
Kenttäpelaaja
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
35Mölsä Anttipekka
Kenttäpelaaja
46Lepistö Jarno
Kenttäpelaaja
47Unkari Arttu
Kenttäpelaaja
91Simonaho Julius
Kenttäpelaaja
-Markkanen Lauri
Kenttäpelaaja
-Soikkeli Marko
Kenttäpelaaja
-Tamm Teemu
Kenttäpelaaja
-Vuorinen Teemu
Kenttäpelaaja