Miehet, edustus - PS Vissy (5 - 5)

Aika: 27.1.2018 11.30
Paikka: Esport-Areena
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2


Aamulla oli vielä hieman epävarmuutta päivän kokoonpanosta ja edellisiltaan tulikin muutama muutos. Laadukas, mutta auttamatta vajaamiehinen kahdeksan kenttäpelaajan kokoonpano otti muodon: Lauri-Veemu-Jarno, Arttu-Tomi-Ap ja pakkeina koko ottelun hölkkäilleet Riku ja Jukka.
Tempo laskettiin tarkoituksella alas ja Vissyn maltillinen karvaus edesauttoi hidasta pelinavaamista. Joskin lähes kaikki kovemman prässin tilanteet saatiin hienosti selvitettyä ja se omalta osaltaan määritti myös karvaustasoa.
Ensimmäinen erä alkoi Vissyn maalilla, mutta oli selvästi Ä-J/FC Tuusulan dominanssia. Ap ja Veemu iskivät kaksi mieheen ja tauolle tilanteessa 4-1.
Toiseen erään Vissy pääsi paremmin mukaan. Virheet lisääntyivät hieman ja niistä vastustaja pääsi pariin otteeseen rokottamaan. Luonnollista pienellä kokoonpanolla ottelun edetessä. Kolmanteen erään tilanteessa 4-3 ja aika ympäripyöreästä tilanteesta kolmanteen erään.
Kolmas erä alkoi av:lla, joka hienosti selvitettiin. Kuitenkin noin 5min kohdalla Vissy pääsi rokottamaan ja toistamiseen kolme minuuttia myöhemmin. Tilanteita syntyi molempiin päihin, mutta osat olivat vaihtuneet.
Kaivattu aikalisä maalin jälkeen antoi hetken palautumisaikaa. Pelillistä muutosta ei koettu tarvittavan. Muutama hyvä hässäkkä saatiin aikaan, mutta pallo ei tietään löytänyt reppuun.
Tuntuu kuin siitä olisi ikuisuus, kun tuo mies oli Jårmapaidassa osunut... Paluun pelikentille tehnyt Tomi "Kepa" Lempinen iski maalintekijän maalin hässäkästä maalinedustalta. Tärkeä tasoitus tärkeään paikkaan.
Loppuminuutit(vajaa 5) menivät pelikellosta huomaamatta. Viimeiset puolitoistaminuuttia pallo oli meidän hallussa ja sekunteja pelattiin pois, kunnes kerran päästiin yrittämään. Hienoinen munaus tosin hyökätä liian aikaisin ja vastustaja pääsi vielä puolittain kokeilemaan. Loppulukemat 5-5 pelitilanteisiin nähden oikeutetut. Vissyllä jää jossiteltavaa pelitempon suhteen, meillä rosterin koon.
Ensi viikonloppuna jatketaan, vastassa silloin KD
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 104:11VastustajaVastustaja
1 - 104:42Mölsä AnttipekkaUnkari Arttu
2 - 109:36Vuorinen TeemuMarkkanen Lauri
3 - 113:51Mölsä AnttipekkaUnkari Arttu
4 - 114:30Vuorinen TeemuLaitila Jukka
4 - 219:56VastustajaVastustaja
4 - 3 (yliv.)24:11VastustajaVastustaja
4 - 435:10VastustajaVastustaja
4 - 538:30VastustajaVastustaja
5 - 540:52Lempinen Tomi Unkari Arttu
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Uotila Markus: 19 torjuntaa
Vastustaja: 16 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uotila Markus
Maalivahti
4Autio Riku
Kenttäpelaaja
16Lempinen Tomi
Kenttäpelaaja
27Snell Tommi
Kenttäpelaaja
35Mölsä Anttipekka
Kenttäpelaaja
46Lepistö Jarno
Kenttäpelaaja
47Unkari Arttu
Kenttäpelaaja
-Laitila Jukka
Kenttäpelaaja
-Markkanen Lauri
Kenttäpelaaja
-Vuorinen Teemu
Kenttäpelaaja
-Ylikarjula Lari
Kenttäpelaaja