Aika: 3.2.2018 11.30
Paikka: Siuntion Palloiluhalli
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2

Siuntioon on pitkä matka

Pitkällä ajomatkalla kohti Siuntiota ehtii kyräillä kuinka mukava on pelata kylmässä, kosteassa ja vanhalta haisevassa peltihallissa lauantaiaamuna yksi matsi salibandya. Haaviin oli tarttunut 11 hyväkuntoista pelimiestä, maalivahti ja yksi pelaajavalmentajaksi tuona päivänä itsensä tituleerannut huoltaja. Päivän suurin yllätys koettiin kuitenkin hallille tultaessa. Vanhassa hallissa oli käsis käynnissä ja sählynpelaajille oli varattu vierestä pramea uusi halli koko päiväksi käyttöön. 1-0 salibandylle.

Kauklahden Dynamo kuuluu sarjan kärkikokoonpanoihin ja fyysisenä joukkueena on paha vastus mille tahansa porukalle tässä kolmosdivarilohkossa. Ä-J/FC Tuusula on hyvänä tai jopa normaalina päivänä lohkon taitavin joukkue, vaikka sarjataulukko ei sitä suoraan näytäkään. Ketjut oli jaettu yli 20v/alle 20v -jaolla +1 sairastuvalta palannut täytemies.

Ottelu alkoi tasaisesti ja junnusakki painoi viiden minuutin jälkeen "kotijoukkueen" johtoon. Tämän jälkeen loppuerä olikin selvästi KD:n hallintaa. Liikettä lisännyt ja prässiä terävöittänyt vastustaja sai jatkuvasti paineen meidän päätyyn. Ensimmäinen erä selkeästi 1-4 KD:lle ja täysin ansaitusti.

Hieman runsaassa minuutissa naruista ylös ja tasoihin

Pallohallinnan kanssa oli lieviä ongelmia vielä toisen erän alussa, mutta pelin suunta muuttui, kun Anttipekka Mölsä sai ranteisiin lämpöä ja napautti kavennuksen 2-4 toisen erän puolivälissä. Koko alkumatsin kyräillyt: "ei nappaa ollenkaan" muuttui jo positiivisemmaksi. Junnukenttä täydensi lähes heti perään Juhon soolon ja tarkan takakulmavedon päätteeksi 3-4 ja heti seuraavassa vaihdossa Ap löysi lopulta peli-ilonsa ja tasoitti lukemat 4-4:ään.

KD sai pelistä kiinni ja kolmannen erän loppuun mentiinkin vuorotellen maaleja tehden. Mainittakoon vielä Mölsä, joka laittoi vaatimattomasti 5.

Kolmannen erän loppu oli trilleri. Ensis Ä-J/FC Tuusulalle kevyt jäähy. KD myllytyksen keskellä Oskari ja Julius päättivät kuitenkin vastustajan sekoillessa laittaa nopean kulmavaparin ja lukemiksi 8-7. Tämän jälkeen KD otti maassa pelaamisesta selvän jäähyn ja peli olisi tässä hetkessä pitänyt tappaa. Maalilla on kuitenkin kirkas kiilto silmiin ja ylipelaaminen kostautui hetki ennen loppua, kun KD pääsi yksin läpi tilanteesta, jossa pitäisi alla olla kaksi pakkia tai tässä tapauksessa pallo vastustajan repussa. Lopussa vielä hetki ylivoimaa ja parit kiukuttelut, mutta loppulukemat 8-8 oikeutetut, joskin jotain jäi hampaankoloon.

Jatketaan kahden pelin illalla Campossa lauantaina 24.2.2018 klo 16 ja 19.