Miehet, edustus - DR (5 - 6)

Aika: 25.1.2020 14.30
Paikka: Agricolahalli Loviisa
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2


Aamupelissä olimme kärsineet selkeän tappion turhautumisia täynnä olevassa pelissä isäntäjoukkue LIKiä vastaan. Ja kun muutaman tunnin tauon jälkeen vastaan asteli kivikova sarjajohtaja DR ei varmasti kukaan olisi lyönyt ropoakaan meidän puolestamme!

loviisa3.JPG

Aloitimme pelin kuitenkin hyvin  ennakkoluulottomasti ja hirmuisella energialla. Kokenut ja rauhalliseen, tarkkaan peliin pystyvä DR osoittautui nyt haavoittuvaiseksi ja siirryimme Oskarin hienon riiston ja vapauttavan syötön kautta Juuson hienolla ylänurkkanostolla 1-0 johtoon. Peli oli mukavasti hallussamme vaikka DR olikin koko ajan vaarallinen.

Sitten tapahtui taas kummia. Jo aamupelissä meidät hurmanneesta tuomariparista toinen näytti meidän joukkueellemme puolustupäässä vaparia "tuossa on oikea paikka". Kun pelaajamme asetti siihen pallon antoikin vastustaja yllättäen sen aivan vapaana maalin edessä kytänneelle joukkuetoverilleen joka löi sen kenenkään estelemättä maaliin. Hurjan huudon säestämänä tuomaripari vetäytyi toimitsijapöydän eteen ja kaikkien ihmetykseksi maali hyväksyttiin. Selitystä ei perusteille koskaan tullut ja meidän pelihuumoriamme koeteltiin jälleen kerran oikein isän kädellä.  

Peli oli tässä vaiheessa siis 1-1 ja taistelu jatkui armottomana. Emme antaneet piiruakaan periksi ja estimme hyvällä liikkeellä DR:n pallonhallinnan ja loimme myös aikamoisen määrän maalipaikkoja. Seuraava maali tuli kuitenkin omaan päähämme, mutta peli peliltä otteitaan parantava Oskari tasoitti Niilon syötöstä 2-2.

Toisessa erässä otteemme herpaantui. Äärimmäisen kokenut ja rutinoitunut DR käytti lähes  joka ikisen maalipaikkansa hyväkseen ja karkasi helposti jo 2-6 johtoon.

Nyt on taas kerran todettava, että on tämä vaan ihme porukka. Tuollaisessa tilanteessa kaikkien turhautumisten jälkeen ja väsymyksenkin jo painaessa olisi luullut homman repsahtavan oikein pahemman kerran - vastassa kuitenkin II-divarikarsintoihin marssiva kokoonpano. Mutta toisen erän loppupuolelta lähtien olimme kaukalossa se parempi joukkue. Oskari löi pelin toisen osumansa nyt Jeren syötöstä ja tulimme kolmanteen erään kuin hurmoksessa. 

Kolmannen erän puolessa välissä Patu sai Eerolta namupassin ja veti pakin jaloista napakasti ja tarkasti vasempaan yläkulmaan. Ansaittu palkinto kovasta uurastamisesta.

Kolmen ja puolen minuutin päästä edellisestä n. puolitoista minuuuttia ennen loppua onnistui Niilo Roopen tarjoilusta kaventamaan 5-6. Tässä vaiheessa olimme jo tovin pelanneet ilman maalivahtia. Hyvä kirimme kaatui kuitenkin Jeren laitakahinassa saamaan jäähyyn, mutta vielä kerran meille tarjottiin ohut toive tasoituksesta. Kun Akke pelin tuoksinassa nosti vastustajan mailaa oikein kunnon kopautuksen kera tuomitsi jo paljon esillä ollut pelin tuomarikaksikko siitä DR:n kokeneelle sotaratsulle Janne Oinoselle kakkosen! Kirimme ei kuitenkaan kantanut ihan  tasoitukseen asti vaikka Oskari vielä 5 sekuntia ennen päätössummeria laukoi vihaisesti sivuverkkoon.

Tässä pelissä onnistujia oli paljon. Make maalissa oli varma ja otti muutaman game saverin varsinkin DR:n pelatessa vaarallista ylivoimaansa. Akke puolustuksessa oli jälleen hyvä, Jeren (0+1) fyysisyys on meille iso etu ja Niilo (1+) jaksoi ahertaa tämänkin pelin. Junnuvuosien tehopakkauksen Oskarin (2+1) pelivire paranee koko ajan ja maanpuolustajat Juuso (1+0) ja Eero (0+1) tuovat hyväkuntoisina mainion lisän varsinkin karvauspeliin. Tänään kolmella eri pelipaikalla esiintynyt Roope (0+1) jatkaa eleganttia pelaamistaan ja osaa rytmittää kentällisten peliä hyvin.

Pistemiesten lisäksi koko joukkueen ilme oli tässä jälkimmäisessä pelissä erinomainen. Kova oli tänään vastus - siitä ei pääse mihinkään. DR:n iskuhammas on liigakokemusta pursuava ykköskenttä,  joka iskee kyllä armotta kun saa vähänkään tilaa. Tässä pelissä tehomiehenä hääri erityisesti taitava Henry Saario, joka latoi kuin ohimennen verkkoomme 4 maalia.

Taistelu putoamiskarsintaviivan yläpuolelle pääsemiseksi ja siellä pysymiseksi jatkuu taas parin viikon päästä mielenkiintoisella ja tärkeällä pelillä. Silloin mittelemme Campossa paremmuudesta sarjassa kaksi pistettä perässämme majailevan SC Kingsin kanssa.

Pysytelkäähän kanavalla!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 004:37Karjalainen JuusoViisteensaari Oskari
1 - 106:49VastustajaVastustaja
1 - 208:36VastustajaVastustaja
2 - 211:06Viisteensaari OskariMäkelä Niilo
2 - 318:54VastustajaVastustaja
2 - 419:20VastustajaVastustaja
2 - 525:03VastustajaVastustaja
2 - 626:36VastustajaVastustaja
3 - 627:31Viisteensaari OskariHuoponen Jere
4 - 640:00Hirvi PatrikReijonen Eero
5 - 643:32Mäkelä NiiloVornanen Roope
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Uotila Markus: 21 torjuntaa
Vastustaja: 16 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uotila Markus
Maalivahti
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
8Hirvi Patrik
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
16Reijonen Eero
Kenttäpelaaja
17Lindström Lucas
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
31Savuoja Panu
Maalivahti
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
35Nummi Akseli
Kenttäpelaaja
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja
91Simonaho Julius
Kenttäpelaaja