SC Kings - Miehet, edustus (1 - 2)

Aika: 8.2.2020 13.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2


Lauantain ainoassa pelissä saimme kuin saimmekin lopulta varmistettua elintärkeät pisteet "neljän pinnan jumbofinaalissa".

Vastustajamme SC Kings oli lohkon hännillä ja me toiseksi viimeisenä ennen peliä. Tiesimme, että pelistä ei tosiaan tule helppo, mutta kukaan ei arvannut kuinka vaikeaa maalinteko lopulta voisikaan olla!

Hallitsemme peliä mielin määrin ja mitä pidemmälle se eteni sen selkeämmin jalka kaverilla alkoi painaa. Vaikka pörräsimme koko pelin ajan hurjasti päälle ei reikäpalloa saatu selvistäkään paikoista sisään. Torjuntoja vastustajan hyvin pelanneella maalivahdilla oli 25 (meidän päässä 15), mutta saman verran vedoistamme meni ohi tai yli. Ja se ainoa puolustajillemme sattunut virhe kostautui heti omassa päässä jolloin peli meni kolmannessa erässä turhankin jännäksi. Mutta kuten todettu -  vain pisteet ratkaisevat ja nyt me nousimme ennen päivän kahta viimeistä peliä tasapisteisiin SBS MODOn ja Lepsämän suklaamiesten kanssa.

Puolustupäässä tehtiin taas hyvää työtä - kaikki neljä pakkia pelasivat miehekkäästi ja Panu hoiteli maalinsuulla varmasti harvat mutta sitäkin hankalammat lähestymisyritykset. Peittopeli oli mainiota, mutta avauspeli hieman takkuili varsinkin kun ketjuja jouduttiin tänään taas sekoittamaan. Oskari nimittäin väänsi toisessa erässä pahan näköisesti nilkkansa ja siitä eteenpäin miehiä kierrätettiin kentästä toiseen.

Perisyntiämme eli itsepintaista yksin puskemista varmojen ja helppojen syöttöjen sijaan näkyi edelleenkin aivan turhan paljon, mutta onneksi ne eivät johtaneet tänään takaiskuihin asti. Olisi ollut kyllä aivan omaa syytä jos tämän ottelun olisimme onnistuneet häviämään!

Silloin kun kaikki kentät malttoivat pelata viisaasti ja meidän vahvuuksiamme hyödyntäen oli vastustaja hätää kärsimässä. Liike- ja taitoetukin olivat selvästi meidän puolellamme, mutta SC Kings pelasi järkevästi eikä yrittänytkään mitään muuta kuin pelata varmaa peruspeliä kestävyyden ja liikkuvuuden rajoituttua ottelun loppua kohden. 

Taistelu sarjapaikasta jatkuu taas parin viikon päästä Rusalla 22.2. klo 11.30 alkavassa pelissä. Vastaan astelee muutamia murskavoittoja ottanut sekä hyvinkin niukkoja tappioita kärsinyt ja tänään sarjajohtaja DR:n kanssa pisteet tasannut sekä ECG:n voittanut SBS MODO. Viime kaudella vielä kakkosdivarissa pelannut kokoonpano on nyt piristynyt ja majailee selkeästi osaamistasoaan alempana sarjataulukossa. Selkeänä haastajana joudumme siis tähän peliin lähtemään.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 105:28Viisteensaari OskariAalto Juho
0 - 235:11Lindström Tomas Mäkelä Niilo
1 - 243:22VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Savuoja Panu: 14 torjuntaa
Vastustaja: 25 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
17Lindström Lucas
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
31Savuoja Panu
Maalivahti
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
35Nummi Akseli
Kenttäpelaaja
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja
91Simonaho Julius
Kenttäpelaaja