SC-RR II - Miehet, edustus (2 - 5)

Aika: 17.11.2018 14.30
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2


Lauantain avauspelissä kohtasimme SC-RR II:n joka edustaa tasaisen sarjamme keskikastia. Tehtyjä maaleja oli heillä ennen tätä päivää muutama meitä enemmän, mutta päästettyjä jo runsaammin. Odotettavissa jälleen tasainen vääntö, jossa pikkuasiat saattavat hyvinkin ratkaista. 

Paperilla laajasta pelaajaringistämme oli tänään eri syistä sivussa 11 pelaajaa, mutta paikalle oli kuitenkin saatu kolme ketjua ja kaksi pakkiparia. Aika hyvin valmennusjohto oli saanut myös kentällisten kokoonpanot tasapainotettua ja lähdimme peliin hyvällä ilmeellä.

Ensimmäisestä erästä tuli kuitenkin tuskien taival. Pidimme palloa selvästi vastustajaa enemmän, mutta emme päässeet juurikaan laukaisusektoreille. Ja kun pääsimme jäi kuti piippuun. SC-RR sen sijaan teki ensimmäisestä maalillemme yltäneestä kaaripallosta pelaajiemme keskeltä vapaasti maalin, jonka vasta vahvasti tänäänkin esiintynyt Akke kuittasi ylivoimapelissä Artun syötöstä puolitoista minuuttia ennen erätaukoa.

Toisessa erässä pelin käsikirjoitus oli pitkälti saman kaltainen - me pidimme palloa ja SC-RR teki harvoja, mutta vaarallisia vastaiskuja. Niinpä seuraava maali tuli jälleen vaihtovirheen myötä omaan päähämme. Kahden erän jälkeen olimme takaa-ajoasemassa 2-1!

Kolmanteen erään lisäsimme vauhtia ja nostimme karvausta. Pelaajamme alkoivat löytää peli-ilon ja mitä pidemmälle ottelu eteni sen selvemmin sitä hallitsimme. Ensin Arttu uurasti yksin tasoitusmaalin 2-2 ja sen jälkeen Santeri tarjoili hienon poikkarin Ossianille, joka löi voittomaalin 2-3 keskisektorista. Roope iski maalin nurkalta Artun tarjoilusta 2-4 ja Arttu Roopen hienosta syötöstä loppulukemat 2-5.

Onnistujat löytyivät tänään erityisesti kakkoskentästä. Peli peliltä yhä paremmin toisensa löytävät Arttu (2+2) ja Roope (1+1) saivat sentteri Leksan kanssa lähes joka vaihdossa luotua painetta vastapuolelle. Akke jatkoi hyviä otteitaan puolustuksessa ja Markus hoiti maalivahdin tonttinsa eleettömän varmasti ja määrätietoisesti kenttäpelaajia ohjaten.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 004:41VastustajaVastustaja
1 - 1 (yliv.)13:25Olander LasseUnkari Arttu
2 - 121:23VastustajaVastustaja
2 - 232:18Unkari ArttuEi syöttäjää
2 - 334:49Väisänen OssianLarjanne Santeri
2 - 435:10Vornanen RoopeUnkari Arttu
2 - 542:26Unkari ArttuVornanen Roope
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Uotila Markus: 17 torjuntaa
Vastustaja: 24 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uotila Markus
Maalivahti
2Larjanne Santeri
Kenttäpelaaja
8Hirvi Patrik
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
13Väisänen Ossian
Kenttäpelaaja
16Lempinen Tomi
Kenttäpelaaja
19Lajunen Santeri
Maalivahti
26Kaunisto Jukka C
Kenttäpelaaja
32Virta Ville
Kenttäpelaaja
35Nummi Akseli
Kenttäpelaaja
46Lepistö Jarno
Kenttäpelaaja
47Unkari Arttu
Kenttäpelaaja
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja