Miehet, edustus - Huuru (9 - 2)

Aika: 21.11.2020 16.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: M4D-06 ES

Asetelmat päivän jälkimmäiseen otteluun olivat lähtökohtaisesti jännittävät. Vastaan asteli Huuru, joka oli siihen mennessä hävinnyt ainoastaan yhden ottelun ja senkin vain maalilla kovaksi osoittautuneelle MSS:lle.

Yllättävää kyllä hallitsimme peliä mielin määrin eikä vastustajalle jätetty siinä mittelössä minkäänlaista palaa. Olimme joka osa-alueella selvästi parempia ja minuutti ennen lopppua johdimme 9-0. Harmittaa maalivahti Panun puolesta että hänen nollapelinsä kaatui kahteen viimeisen minuutin takaiskuun. Ilman niitä Panu olisi noussut maalivahtipörssin kärkeen ollen nyt siinä niukasti kakkosena.

Torjuntojen määrät kertovat paperilla tasaisesta ottelusta, mutta maalikehikon sisään eivät vastustajan vedot osuneet. Koko joukkueemme puolusti nyt hyvin ja peitti suurimman osan laukauksista - sen lisäksi Panu maalinsuulla oli jälleen oma, varma rauhallinen itsensä. Kirjauttipa hän vielä syöttöpisteen viimeiseen maaliimmekin juuri oikea-aikaisella ja tarkalla pitkällä heitolla Sakarille.

Parasta vauhtia piti jälleen vitja Leksa-Arttu-Roope, jonka luova liike ja nopeat ratkaisut olivat myrkkyä vastustajalle. Roopelle 3+1 ja Artulle 1+3. Alakerrassa Riku oli jälleen herra ja hidalgo ohjaten koko joukkueen peliä isällisesti. Tässä pelissä jokainen onnistui nyt mainiosti ja vaikka liike oli kovaa pysyi järki ja sitä kautta pallokin hyvin mukana!

Muutenkin nyt näkyi selvästi että kokonaisuutena melko nuori joukkueemme pystyy pitämään kentällä aikamoista vauhtia. Ja silloin kun pallo pysyy siinä mukana on jälkikin aika jäätävää!

Jatkamme siis edelleen tappioitta - seuraava koitos on koronatauon jälkeen näillä näkymin 19.12. jolloin vastassa ovat Jäsen Järvenpäästä sekä junioritalenttien tähdittämä ennakkoon jopa lohkon suosikiksi asemoitu MallasStars.