Miehet, edustus - NIB (2 - 5)

Aika: 17.11.2018 19.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2

Iltapeli NIBiä vastaan alkoi lupaavasti. Joukkueemme pystyi luomaan useitakin maalipaikkoja ja jo maalivahtien ekan erän torjunnoista (2-8)oli pääteltävissä että paine oli kannaltamme juuri oikeassa päässä. Toiseen erään siirryttiin kuitenkin maalittomasta tasatilanteesta.

Toisessa erässä tapahtui sitten jotain aivan käsittämätöntä. Vajaassa viidessä minuutissa (17:25-21:58) NIB oli naputellut taululle lukemat 0-4. Jokainen pelaajamme saa kyllä tuijotella tiiviisti peiliin, sillä välinpitämättömät, merkkausvirheiden ja surkean peittopelin sävyttämät otteet johtivat koko syksyn mustimpaan momentumiin. Moisen tylytyksen jäljiltä on vaikea nousta eikä sieltä lopulta kunnolla noustukaan. Loppuerän aikana meiltä ei mikään onnistunut ja väkinäinen yritys vapautuneesti pelannutta vastustajaa vastaan oli kuin tervanjuontia.

Kolmannessa erässä yritimme kyllä kaikkemme, mutta tiukasti puolustanut ja erinomaista peittopeliä pelannut NIB ei antanut ilmaiseksi yhtään vapaata tilaa. Pelin hallinta oli siirtynyt meille, mutta raivoisa yritys ei tuonut toivottua tulosta kun alitajunnassa painoi tietoisuus aika pitkästä takamatkasta. Kun kaiken lisäksi viimeisenkin erän ensimmäinen maali meni vastustajan nimiin oli kaksi meidän tekemäämme maalia laiha lohtu!

Jos tästä ottelusta haluaa jotain hyvää löytää oli se armeijan harmaista pitkästä aikaa looraan päässeen Oskarin yritteliäs ja työteliäs peli-ilme. Myös ensimmäisen pelinsä pariin vuoteen pelannut Lasse R. pysyi hyvin mukana ja onnistui luomaan pari läheltä piti tilannetta.

Ei tässä lopulta kannata päätä pensaaseen painaa - saimme hyvän oppitunnin siitä että mitään ei tässä sarjassa saa ilmaiseksi. Maalivahtien torjuntalukemat Santtu 13, NIBin molari 27 kertovat siitä että ihan jaloissa emme koko peliä olleet! Ei otteissamme ylimielisyyttä ollut, mutta ei myöskään vapautunutta peli-iloa eikä kolmatta erää lukuunottamatta täysillä yrittämistäkään. NIB on toki hyvä ja tasalaatuinen joukkue, joka pelaa taktisesti viisaasti.  Silti jäi vähän sellainen maku, että ihan mukava on kohdata sarjassa vielä toisenkin kerran...!